Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1508 Cafetaria 't Haeventje

Aan de haven van Wassenaar tussen diverse horecabedrijven ligt dit compleet ingerichte cafetaria welke PER DIRECT ter overname wordt aangeboden.

Verhuurd


ID: 4122 Restaurant in de Bagijnestraat

Dit restaurant is geopend sinds 2007 en gelegen in één van de leuke steegjes van Den Haag, de Bagijnestraat. Hartje centrum van Den Haag tussen het plein en de Grote Markt in, aan winkelstraat de Lange Poten en tegenover Nieuwspoort.

Vraagprijs:

Verkocht


ID: 4088 Restaurant Bon Vivant

Wij bieden u aan, een zeer bekend restaurant/ bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout. (Mogelijkheid tot financiering)

Verkocht


ID: 2074 Object met woonruimte in de Venestraat

Horecaobject aan één van de drukste winkelstraten van Den Haag; de Venestraat!

Verkocht


ID: 1401 Koffiehuis/café in leuke buurt in Den Haag

In het Valkenboskwartier op de hoek van de drukke Loosduinseweg en de Fahrenheitstraat ligt dit, van oudsher bekende koffiehuis/ café. Ondanks dat de naam op de gevel anders doet vermoeden heeft deze zaak een volledige alcoholvergunning.

Verhuurd


ID: 2069 Object met veel mogelijkhewden tegenover de Grote kerk!

Horecalocatie zeer geschikt voor afhaal en bezorgservice!

Verkocht


ID: 2042 Restaurant / koffiebar met groot, zonnig terras in centrum Den Haag

Ideale plek voor een succesvolle onderneming: een supergezellig en licht hoekpand, met een heel ruim terras en een constante stroom voorbijgangers. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig, dus je kunt direct van start met je concept, voor overdag en/of in de avond.

Verkocht


ID: 4113 Horecalocatie op "De Fred"

Ter overname aangeboden, prachtige lunchroom/traiteur met veel mogelijkheden aan de Frederik Hendriklaan te Den Haag. www.defred.nl

Vraagprijs: Op aanvraag

Verkocht


ID: 2064 Unique concept in de Oude Molstraat!!

“Mooie onderneming met een Unique Selling Point”

Verkocht


ID: 4100 Restaurant in het Segbroek

Deze horecagelegenheid is gevestigd op de Laan van Meerdervoort, de langste laan van Nederland. Momenteel ligt de focus op het afhalen en bezorgen, maar het draaien van diner/ lunch zal de omzet zeker doen stijgen.

Verkocht