Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2185 Dip wafels aan het Damplein

Dip wafels is in 2021 verbouwd tot wat het nu is, een parel op het Damplein.

Verkocht


ID: 1573 Thai2Go Paul Krugerlaan Den Haag

Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go, Deze mooie locatie is gelegen in de levendige wijk Transvaalkwartier. Naast de mogelijkheid van afhalen en bezorgen kan er ook in de locatie de heerlijke gerechten genuttigd worden. Er zijn circa 44 zitplaatsen aanwezig. De locatie is verder compleet ingericht. Kortom het is een instap klaar bedrijf met een hoog omzetniveau met dito netto resultaat.

Verkocht


ID: 1536 Café aan de langste laan van Den Haag

In hartje centrum Den Haag is dit café ter overname. Deze zaak is startklaar, alleen de deur openen u kunt draaien! Ook is er geluidsisolatie aangebracht. Alle vergunningen zijn aanwezig.

Verkocht


ID: 4186 Snackbar in Naaldwijk

Ter overname, afhaal en bezorgrestaurant gelegen in het centrum van Naaldwijk. Het restaurant is gevestigd aan de Rembrandtstraat, midden in het winkelcentrum. Hier vindt u een grote variatie aan winkels en gezellige horeca.

Verkocht


ID: 2170 Pim; Coffee, Sandwiches & Vintage

Deze charmante horeca locatie aan de Prins Hendrikstraat is zeer geliefd onder wijkgenoten.

Verkocht


ID: 4185 Catering unit in Den Haag

Deze bakkerij en patisserie is gevestigd in een bedrijfsunit in het Businesspark De Regenbogen nabij de A4 en de Rotterdamse baan. Vanuit deze locatie biedt de eigenaresse een broodjes service aan en kan er worden afgehaald op locatie.

Verkocht


ID: 1562 Eetcafé de Hoge Brug

Eetcafé "de Hoge Brug" is een prachtig, nieuw ingericht café met snack- uitgifte gelegen in Stompwijk aan de doorgaande weg tussen Leidschendam en Zoeterwoude.

Verhuurd


ID: 4182 Casco horecalocatie Boekhorststraat

Dit, van oudsher bekende café, prachtige pand aan de Boekhorststraat is per direct te betrekken.

Verhuurd


ID: 4183 Restaurant in Voorburg

Unieke kans op een unieke locatie met veel mogelijkheden! Omring uzelf met de leukste winkels en speciaalzaken. De Herenstraat in Voorburg is historisch, gezellig en charmant. Dit restaurant heeft binnen 38 zitplaatsen en een sfeervol terras met circa 32 zitplaatsen.

Verkocht


ID: 2169 Charmant restaurant in Buurtschap 2005

Charmant horeca object in het populaire Buurtschap 2005 in Den Haag.

Verkocht