Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1597 Exploitant voor Horeca op all-weather tennispark

Dit prachtige, zeer goed bereikbare horecabedrijf bevindt zich op een toonaangevend, drukbezocht tennispark. Het park ligt naast the Mall of the Netherlands, dus vlakbij diverse uitvalswegen gelegen en heeft 14 all-weather kunstgras buitenbanen, waarop gedurende het hele jaar, 7 dagen per week gespeeld wordt. Er wordt doordeweeks van 09.00 tot 22:15 uur en tijdens de weekenden tot 17:00 uur getennist.

Verkocht


ID: 4218 Cafetaria Dee Dee’s

Mooie kans tot overname van een goedlopende cafetaria in Den Haag. Geen gedoe met verbouwingen of opstartproblemen, deze zaak is turn-key en staat klaar om door te starten!

Verkocht


ID: 2212 Kitty’s Corner

Dit leuke Mediterrane buurtrestaurant is gevestigd in een opvallende hoekpand met rondom veel terrasmogelijkheden. Er schijnt altijd wel ergens de zon! In de zaak vind u een kleine, maar complete keuken, een ruime bar en gezellige tafeltjes, die allemaal langs het raam zijn gesitueerd.

Verkocht


ID: 4219 Lunchroom met delicatessenwinkel

Ter overname aangeboden: een stukje Spanje midden in de stad! Betreed deze authentieke Spaanse delicatessezaak en waan jezelf direct in het zonnige zuiden. Of je nu op zoek bent naar de beste jamón ibérico, heerlijke manchego of een fles temperamentvolle Rioja, deze zaak biedt het allemaal.

Verkocht


ID: 1591 Cafetaria 't Pleintje

Deze snackbar met afhaal –en bezorg is gelegen in een hoekpand aan het Damplein in het oude centrum van Leidschendam. De zaak heeft al ruim 30 (!!) jaar dezelfde eigenaar. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen.

Verkocht


ID: 4217 Restaurant in Buurtschap 2005

Ter overname, een goed aangeschreven restaurant met ruim terras. Gelegen in één van de leukste buurten van Den Haag!

Verkocht


ID: 1590 Pachter gezocht tennispark Vredenburch

Het tennispark waar wij op zoek naar een pachter voor zijn is een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur tussen Rijswijk en Den Haag. Het tennispark beschikt over 9 kunstgrastennisbanen, die het hele jaar door kunnen worden bespeeld. Daarnaast zijn er vier gravelbanen die geopend zijn van maart tot november. Deze zullen worden vervangen door padelbanen, waarvoor de vergunning is afgegeven

Verhuurd


ID: 2206 Eetcafé in de Fahrenheitstraat

Ter overname, een leuk (eet) Café gelegen in het Valkenboskwartier! Dit Café is in 2019 geheel verbouwd en ziet er knus en gezellig uit.

Verkocht


ID: 2202 Thai Basil

Al ruim 5 jaar wordt hier Thais gekookt. Bij het doorzetten van dit concept kun je 1 op 1 open en gelijk omzet gaan realiseren. Deze locatie ligt aan de gezellige Keizerstraat op nog geen 200 meter lopen vanaf en naar het Scheveningse strand.

Verkocht


ID: 2204 Appeltje Eitje Vlierboomstraat

Hip en trendy, deze lunchroom ligt aan de gezellige Vlierboomstraat. Deze zaak bevindt zicht op een zonnige en prominente hoek. Door de grote raampartijen is de zaak aan alle zijde goed verlicht en kun je hier aan de gehele gevel genieten van een goed kopje koffie.

Verkocht