Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1517 Jachthaven de Brasem

Bent u op zoek naar een horeca met fantastisch uitzicht over de Brasem? Voor de Jachthaven zijn wij op zoek naar een nieuwe ondernemer voor het exploiteren van de horeca.

Verhuurd


ID: 1516 Compleet ingericht restaurant in Leidschendam

NU PER DIRECT TE HUUR: compleet ingericht RESTAURANT met geheel besloten terras op het dak. Inclusief eigen parkeerterrein met 38 parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Verhuurd


ID: 1507 Horecalocatie aan Kerkplein in Monster

Deze horecalocatie is zeer goed gelegen aan het einde van de winkelstraat recht tegenover de kerk op het Kerkplein.

Verhuurd


ID: 4114 Casco horecalocatie in Delfgauw

Wij bieden u aan een casco horeca locatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie. Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras.

Verhuurd


ID: 1508 Cafetaria 't Haeventje

Aan de haven van Wassenaar tussen diverse horecabedrijven ligt dit compleet ingerichte cafetaria welke PER DIRECT ter overname wordt aangeboden.

Verhuurd


ID: 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft

Deze horecagelegenheid is gelegen aan één van de authentieke grachten van Delft.

Verkocht


ID: 2077 Paul Gabriël

De Paul Gabriëlstraat is een zijstraat van de Hoytemastraat, een drukke winkelstraat met zelfstandige ondernemers.

Verkocht


ID: 2075 Object in Zeehelden kwartier

In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafés vindt. Ook zijn hier het bekende Vredepaleis, Panorama Mesdag, de Koninklijke stallen en de Paleistuin te vinden.

Verkocht


ID: 1182 Brasserie in het centrum van Den Haag

Op een toplocatie in het centrum ven Den Haag bieden wij deze modern ingerichte, succesvolle STADSBRASSERIE aan. Deze brasserie is gelegen vlakbij het Binnenhof, en heeft een meer hoge omzet. De gevoerde keuken is Frans- Mediterraans.

Verkocht


ID: 4122 Restaurant in de Bagijnestraat

Dit restaurant is geopend sinds 2007 en gelegen in één van de leuke steegjes van Den Haag, de Bagijnestraat. Hartje centrum van Den Haag tussen het plein en de Grote Markt in, aan winkelstraat de Lange Poten en tegenover Nieuwspoort.

Verkocht