Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2120 The Beer Garden

In hartje centrum Den Haag is dit horecaobject uit faillissement ter overname. Dit object werd vroeger gebruikt als kerkers van het Oude stadhuis

Verkocht


ID: 1528 Beleggingspand Theresiastraat

Verhuurde horeca winkelruimte begane grond en twee privé parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand. De totale horeca oppervlakte bedraagt ca.175 m2, verdeeld over twee verdiepingen (begane grond en volledig bruikbare kelder.)

Verkocht


ID: 2097 Object Herengracht uit Faillissement

Verkocht


ID: 4136 Raamstraat 15

Midden in het hart van het centrum van Den Haag is restaurant gevestigd. Onlangs is deze zaak nog geheeld vernieuwd. Een mooie locatie voor een relatief lage huur!

Verkocht


ID: 2094 Ijssalon op de Korte Poten

In hartje centrum Den Haag is dit onlangs verbouwde horecaobject ter overname. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig en blijft achter.

Verkocht


ID: 4132 Afhaal- en bezorgrestaurant in Naaldwijk

Ter overname, Turks afhaal en bezorgrestaurant gelegen in het centrum van Naaldwijk.

Verkocht


ID: 2090 Cheesecake Company

Het concept ‘Cheesecake Company’ is ter overname. Waarbij alle recepturen worden mee verkocht. Daarnaast behoren de klanten waaraan Cheesecake Company levert ook tot de overname!

Verkocht


ID: 1514 Verwersdijk 55

Aan één van de mooiste grachten van Delft is een bijzonder pand te koop. Het betreft een zelfstandige parterre bedrijfsruimte en een dubbel bovenhuis, welke wordt verhuurd aan studenten.


Vraagprijs OG € 795.000,- k.k.

Verkocht


ID: 2087 Nieuw Indian-O Bites

In het verlengde van de Torenstraat ligt de Jan Hendrikstraat 5. En daar gaat in de aankomende periode veel veranderen. Er komt een mooie nieuwe zaak Indian-O Bites.

Verkocht


ID: 2071 Horecaobject aan de mooie Hooikade!

Aan een van de mooiste grachten van Den Haag, in het Buurtschap 2005, ligt deze onderneming. De Denneweg, het Lange Voorhout en het prestigieuze Hotel des Indes liggen om de hoek.

Verkocht