Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2128 Horecalocatie aan de Korte Poten

Horecalocatie in het centrum van Den Haag, aan de Korte Poten

Verkocht


ID: ID: 1537 Casco pand te huur in Rhoon

Nu te huur: op een mooie hoek gelegen multifunctionele horeca/ winkelruimte. Het betreft een pand in het winkelcentrum Hof van Poortland in Rhoon. In het winkelcentrum zijn ook o.a. Albert Heyn, Het Kruidvat en Verhagen Food gevestigd.

Verhuurd


ID: 1602 Restaurant op TOP locatie in Den Haag Scheveningen

De zaak is eind 2018 in zijn geheel verbouwd waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Het interieur zich kenmerkt door luxe, comfort en stijl met een urban twist.

Verkocht


ID: 1536 Gezellig Café Aan de Langste Laan van Den Haag

Deze zaak is compleet nieuw ingericht is startklaar. Ook is er geluidsisolatie aangebracht. Alleen de deuren openen en u kunt, zodra het mag, gelijk draaien!

Verkocht


ID: 1533 Pachter gezocht voor horeca tennispark

Het tennispark waar wij op zoek naar een pachter voor zijn is één van de mooiste tennisparken van Nederland met een rijke traditie. Het park is gelegen op de grens van Wassenaar en Den Haag . Er zijn er 6 gravel buitenbanen, waarvan 4 met verlichting, waarop 8 maanden van het jaar gespeeld kan worden.

Verhuurd


ID: 4140 Afhaal- en bezorgrestaurant in Leidscheveen

Dit horecabedrijf is gelegen in winkelcentrum ’t Hoge Veen in Leidschenveen Den Haag. Het winkelcentrum heeft een grote aantrekkingskracht van lokale bewoners en daarbuiten.

Verkocht


ID: 1528 Beleggingspand Theresiastraat

Verhuurde horeca winkelruimte begane grond en twee privé parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand. De totale horeca oppervlakte bedraagt ca.175 m2, verdeeld over twee verdiepingen (begane grond en volledig bruikbare kelder.)

Verkocht


ID: 2097 Object Herengracht uit Faillissement

Verkocht


ID: 1526 Restaurant gelegen in Zoetermeer

In het oude centrum van Zoetermeer, stad met bijna 125.000 inwoners is deze restaurant/ grillroom gelegen. Deze bekende zaak is reeds 30 jaar dé plek waar je tot heel laat terecht kunt. Dit kan omdat er een 24- uurs vergunning aanwezig is.

Verkocht


ID: 4136 Raamstraat 15

Midden in het hart van het centrum van Den Haag is restaurant gevestigd. Onlangs is deze zaak nog geheeld vernieuwd. Een mooie locatie voor een relatief lage huur!

Verkocht