Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2094 Ijssalon op de Korte Poten

In hartje centrum Den Haag is dit onlangs verbouwde horecaobject ter overname. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig en blijft achter.

Verkocht


ID: 2090 Cheesecake Company

Het concept ‘Cheesecake Company’ is ter overname. Waarbij alle recepturen worden mee verkocht. Daarnaast behoren de klanten waaraan Cheesecake Company levert ook tot de overname!

Verkocht


ID: 1514 Verwersdijk 55

Aan één van de mooiste grachten van Delft is een bijzonder pand te koop. Het betreft een zelfstandige parterre bedrijfsruimte en een dubbel bovenhuis, welke wordt verhuurd aan studenten.


Vraagprijs OG € 795.000,- k.k.

Verkocht


ID: 2087 Nieuw Indian-O Bites

In het verlengde van de Torenstraat ligt de Jan Hendrikstraat 5. En daar gaat in de aankomende periode veel veranderen. Er komt een mooie nieuwe zaak Indian-O Bites.

Verkocht


ID: 2061 Nieuw Senny's

Sinds 8 augustus 2020 is Senny's geopend. Wij wensen ze veel succes met de mooie nieuwe zaak.

Verhuurd


ID: 2092 Lunchroom in Zeeheldenkwartier

In de Zoutmanstraat ligt deze onlangs verbouwde lunchroom. Deze lunchroom heeft een zeer bijzondere indeling die diverse invullingen toelaat. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig.

Verkocht


ID: 4130 Café in Vruchtenbuurt

Dit café bestaat al zeer lang en is dan ook erg bekend in de buurt en in Den Haag. Aan de voorkant van de zaak is er ruimte voor een mooi gevelterras met zuidelijke ligging.

Verkocht


ID: 4124 Lunchroom op de Markt in Delft

Unieke kans! Overname tegen elk aannemelijk bod. Leuke lunchroom aan in het centrum van Delft, gelegen op een prachtige locatie.

Verkocht


ID: 4119 Casco horecalocatie Prinsestraat

Wie kent het pand niet, de slager op de hoek van de Prinsestraat mét automatiek! Sinds 1862 altijd een slagersbedrijf en nu heeft u de kans om hier uw horecabedrijf te starten!

Verkocht


ID: 1505 Horecapaviljoen op tennispark

NIEUWE EXPLOITANT GEZOCHT VOOR HORECAPAVILJOEN OP TENNISPARK

Verkocht