Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1590 Pachter gezocht tennispark Vredenburch

Het tennispark waar wij op zoek naar een pachter voor zijn is een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur tussen Rijswijk en Den Haag. Het tennispark beschikt over 9 kunstgrastennisbanen, die het hele jaar door kunnen worden bespeeld. Daarnaast zijn er vier gravelbanen die geopend zijn van maart tot november. Deze zullen worden vervangen door padelbanen, waarvoor de vergunning is afgegeven

Verhuurd


ID: 2204 Appeltje Eitje Vlierboomstraat

Hip en trendy, deze lunchroom ligt aan de gezellige Vlierboomstraat. Deze zaak bevindt zicht op een zonnige en prominente hoek. Door de grote raampartijen is de zaak aan alle zijde goed verlicht en kun je hier aan de gehele gevel genieten van een goed kopje koffie.

Verkocht


ID: 4211 Delizie

Dit is jouw kans! Een charmant Italiaans restaurant, gelegen aan De Markt in Gouda, staat te koop en wacht op de juiste persoon om het stokje over te nemen!

Verkocht


ID: 4207 Horecalocatie bij het Hollands Spoor

Deze locatie is in 2022 volledig vanaf casco verbouwd en nieuw ingericht. Een toplocatie met een groot terras aan de “Rode Loper van Den Haag!”

Verkocht


ID: 2192 DAARZO - Eten & Drinken

Café Daarzo is gevestigd in het oude dorp van Zoetermeer. Je kan er tot de late uurtjes terecht voor een hapje en een drankje. Maar ook voor een lunch of diner ben je hier aan het juiste adres.

Verkocht


ID: 4201 La Sorrentina

Zeer charmant Italiaans restaurant met traiteurfunctie in het centrum van Den Haag. De drukbezochte Molenstraat is uitermate populair bij toeristen, maar ook de locals en expats weten de weg zeker te vinden!

Verkocht


ID: 2198 Gerenoveerde Casco-winkel/ horecalocatie aan de Prins Hendrikstraat

Horecaruimte/ winkelruimte te huur van in totaal 128m² BVO gelegen aan de Prins Hendrikstraat 106 te Den Haag. De horeca/ winkelruimte ligt in het gezellige Zeeheldenkwartier één van de gezelligste stadswijken van Den Haag.

Verhuurd


ID: 2196 Kita Foodbar

Knusse Foodbar in de zeer populaire Reinkenstraat in Den Haag. De plek waar de bewoners nog een praatje met elkaar maken bij de bakker en de slager en de straat welke bekend staat om zijn gezelligheid en het leuke publiek.

Verkocht


ID: 1586 NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK

Voor het nieuwe seizoen 2023 zoeken wij een pachter voor de horeca exploitatie. Het tennispark waar wij op zoek naar een pachter voor zijn is één van de oudste en gerenommeerde tennisparken van Nederland met een rijke traditie. Het park is gelegen op een idyllische locatie, verscholen in het groen, op de grens van Den Haag en Scheveningen. Er kan het hele jaar getennist worden op 14 banen, waarvan 8 gravel en 6 all- weather. Alle banen zijn voorzien van verlichting

Verhuurd


ID: 2195 Restaurant aan de Zoutmanstraat met mogelijkheid tot afhaal/ bezorgen

In het populaire Zeelheldenkwartier bieden wij dit onlangs geheel verbouwde Mexicaanse restaurant met mogelijkheid tot afhaal/ bezorgen aan.

Verkocht