Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2191 Enige echte Speelparadijs op het strand van Scheveningen.

Enige echte Speelparadijs op het strand van Scheveningen. Dolfijn Scheveningen is niet alleen een begrip in de buurt maar ook vanuit het Noorden en Zuiden weten zij deze plek ieder jaar weer te vinden. Je kunt er gewoonweg niet omheen, 600 m2 aan speelgelegenheid, diverse speel attributen en tegen betaling 6x XL Trampolines. The place to be voor de kleintjes! Maar ook zeker voor de ouders een hele fijn plek. Categorie: Speelvoorziening met ondergeschikte horeca functie

Verkocht


ID: 1584 Horecalocatie Dorpsstraat 108 Zoetermeer​

Deze horeca locatie is gelegen in de Dorpsstraat in het oude centrum van Zoetermeer te midden van diverse nieuwe horecaformules. Momenteel is er een lunch -en dinerzaak gevestigd, maar met kleine aanpassingen is deze locatie ook uitstekend geschikt voor een andere horecaformule. Voor de juiste huurder is verhuurder bereid tot het geven van een huurkorting of een instaphuur.

Verhuurd


ID: 2188 Koffiebar Nog Een Bakkie?

Deze gezellige en knusse koffiebar gelegen aan de Stevinstraat is klaar voor gebruik en ideaal voor een echt horecakoppel.

Verkocht


ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag

In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij deze take- away en bezorgzaak in de verkoop gekregen. Met de Tweede Kamer om de hoek en diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie!

Verkocht


ID: 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat

Deze lunchroom ligt in de Prinsestraat, in het Hofkwartier, een van de populairste winkelstraten van Den Haag.

Verkocht


ID: 2185 Dip wafels aan het Damplein

Dip wafels is in 2021 verbouwd tot wat het nu is, een parel op het Damplein.

Verkocht


ID: 5006 Horeca belegging in verhuurde staat Willem de Zwijgerlaan 65A-67 Den Haag

Het onroerend goed is gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan 65A/67, 2582 EH in Den Haag. De Willem de Zwijgerlaan 65A/67 is gelegen in de buurt Statenkwartier en hoort ook bij de wijk Geuzen- en Statenkwartier. Het pand heeft een begane grond en een grote kelder. De begane grond is het restaurant met een gedeelte wat dient als afhaalpunt. Deze is in totaal 232 M2. De kelder is in totaal 95 M2. In totaal heeft het pand 327 M2. Het pand is langdurig verhuurd aan een Chinees restaurant. De looptijd van de thans geldende huurovereenkomst 5 +5 jaar met startdatum 1 maart 2016. ​

Verkocht


ID: 1573 Thai2Go Paul Krugerlaan Den Haag

Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go, Deze mooie locatie is gelegen in de levendige wijk Transvaalkwartier. Naast de mogelijkheid van afhalen en bezorgen kan er ook in de locatie de heerlijke gerechten genuttigd worden. Er zijn circa 44 zitplaatsen aanwezig. De locatie is verder compleet ingericht. Kortom het is een instap klaar bedrijf met een hoog omzetniveau met dito netto resultaat.

Verkocht


ID: 1572 Horecalocatie in Zoetermeer- woonhart, geschikt voor vele doeleinden

Deze zaak is gelegen in het woonhart Zoetermeer, waar je alles vind voor de inrichting van je huis, van hippe interieuraccessoires tot een complete keuken. Het winkelgebied bestaat uit zo’n 18 woon- en lifestylewinkels.

Verhuurd


ID: 2180 Buddha Bowl

Deze locatie aan het Prins Hendrikplein is ideaal voor het afhalen en bezorgen van maaltijden, daarnaast heeft het een prachtig terras op het plein.​ Binnen heeft inrichting een ontspannen uitstraling. Het terras aan de gevel geeft deze locatie een compleet gevoel.​

Verkocht