Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 3020 Po’ Boy Zoetermeer ​

Dit recent opgeknapte bedrijf met een terras met 25 personen pal voor de deur biedt vele kansen voor een enthousiaste ondernemer.​ Op dit moment is het bedrijf wegens persoonlijke omstandigheden gesloten en zoeken wij een enthousiast (echt)paar of vriendenstel die deze formule wilt doorzetten. Uiteraard is een eigen invulling ook zeer goed mogelijk, denk aan bijvoorbeeld een cafe, snackbar, eetcafe enzovoort.​

Verkocht


ID: 4229 Horeca locatie in de Molenstraat

Sfeervol restaurant gelegen in het hart van het historische centrum van Den Haag.

Verkocht


ID: 1598 NOG VOOR HET SEIZOEN EEN IJSSALON BEGINNEN OP EEN A-LOCATIE IN WASSENAAR CENTRUM?

Nu drastisch in prijs verlaagd. Deze ijssalon bevindt zich op een prominente plek in Wassenaar! Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, op een plein in het centrum van Wassenaar.. Het ijs wordt zelf gemaakt volgens een uniek concept en het is mogelijk voor de nieuwe exploitant om dit voort te zetten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen concept te starten. Naast de verkoop van ijs kunt u denken aan bijvoorbeeld koffie met gebak, bonbons, kleine ontbijt- en lunchgerechten etc. Er is zonnig een terras voor de deur aan de gezellige Langstraat. Huurkoop of pachten is mogelijk vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Verkocht


ID: 2220 The Upside Cafe

Keurig nette lunchroom in het Benoordenhout ter overname! Een gezellig terras aan de gevel en grote raampartijen verwelkomen je bij deze knusse en hippe dagzaak. Momenteel draait de onderneming vooral op ontbijt, lunches, koffies en catering. Naast deze goede basis is het ook mogelijk om de avonden door te draaien, een goed diner met eventueel een alcoholische versnapering. Dit laat de vergunning namelijk dagelijks toe, tot 23:00 uur!

Verkocht


ID: 2216 Lunchroom Scheveningen Dorp

Goedlopende lunchroom met terras aan de Keizerstraat In het midden van de Keizerstraat vindt je deze gezellige lunchroom Appeltje Eitje. Al vroeg in de morgen zijn hier veel locals te vinden voor de heerlijke koffies en ontbijtjes. Naast de locals zijn er in het seizoen ook veel toeristen te vinden. Deze lunchroom wordt compleet aangeboden ter Overname. Door de grote aanwezige keuken zou je naast de lunchroom goed kunnen uitbreiden met wat betreft catering en-/of productiekeuken.

Verkocht


ID: 1597 Exploitant voor Horeca op all-weather tennispark

Dit prachtige, zeer goed bereikbare horecabedrijf bevindt zich op een toonaangevend, drukbezocht tennispark. Het park ligt naast the Mall of the Netherlands, dus vlakbij diverse uitvalswegen gelegen en heeft 14 all-weather kunstgras buitenbanen, waarop gedurende het hele jaar, 7 dagen per week gespeeld wordt. Er wordt doordeweeks van 09.00 tot 22:15 uur en tijdens de weekenden tot 17:00 uur getennist.

Verkocht


ID: 1595 A-1 Locatie op het Plein in Den Haag

Dit fast- food restaurant is gevestigd op het Plein, een super A-1 locatie midden in hét uitgaansgebied van Den Haag. Op een steenworp afstand wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het Binnenhof, waar het Nederlandse parlement zich weer in de nabije toekomst weer zal gaan vestigen. Het Plein staat bekend om zijn vele restaurants, cafés en nachtclubs. In de zomer staat het vol met zonnige terrassen. Kortom: een prachtige plek om uit te gaan!

Verkocht


ID: 3001 Pintxos y Bebidas | Bites & Drinks op de Markt in Delft

Dit leuke intieme restaurant is gevestigd op het horeca plein in de studentenstad Delft en draait alles om samen te genieten, te delen en te ontdekken. Deze unieke locatie, welke zowel door locals als door toeristen wordt gezocht, is niet alleen ideaal voor voortzetting als Spaans tapas restaurant, maar biedt ook zeker mogelijkheden voor een lunchroom of brasserie. Dit is de perfecte kans voor een horeca-stel om hun passie voor gastvrijheid en heerlijke gerechten tot uiting te brengen.

Verkocht


ID: 4226 Café-lounge in Centrum van Den Haag

Ter overname, café-lounge in het centrum van Den Haag. Er is een ruime bar aanwezig met daaromheen allerlei gezellige zitjes.

Verkocht


ID: 4218 Cafetaria Dee Dee’s

Mooie kans tot overname van een goedlopende cafetaria in Den Haag. Geen gedoe met verbouwingen of opstartproblemen, deze zaak is turn-key en staat klaar om door te starten!

Verkocht