Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

AANBOD BELEGGINGSPANDEN

VDS Horeca Makelaars houdt zich dagelijks bezig met de aan –en verkoop van horeca vastgoed en beleggingspanden in de regio Zuid Holland. Verder bieden wij ook diensten aan zoals vastgoedbeheer en hulp bij verhuur en financiering.

Door ons grote netwerk van investeerders in -en rondom Den Haag hebben wij altijd wel geïnteresseerde partijen voor uw horeca vastgoed.

Verhuurt u (horeca)vastgoed? Dan kunnen wij u helpen met de verkoop hiervan voor het hoogst mogelijke bod. U bent op zoek naar een horecapand als investering? Dan helpen wij u graag met de aankoop hiervan, op basis van het gewenste rendement.

U bent horeca ondernemer en u wilt uw pand verkopen? Dan helpen wij u graag om uw pand te verkopen in een sale-and-lease-back formule waarin we onderhandelen tussen uzelf en de kandidaat- investeerders.

Het verkopen van uw onroerend goed doen wij vanzelfsprekend transparant en professioneel.

Neem contact met ons op voor vragen en advies.

ID: 5001 Ingericht Hotel in het Groene Hart

Dit hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 26 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies.

Vraagprijs: € 1.350.000,- K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar