Bent u op zoek naar meer omzet? De Schnitzelkoerier haalt méér uit je bestaande keuken. Een virtueel restaurant als extra omzetmaker in je fysieke horecazaak: Schnitzelkoerier is de oplossing in de daluren of gewoon voor extra omzet.
U kunt het online bezorgconcept gemakkelijk integreren in uw bestaande keuken.
Hoe werkt dat precies?
‘Shop-in-shop’ Met een virtual brand kun je als bestaand restaurant of eetcafé je huidige keuken aanvullen met een nieuwe keuken, maar dan onder een nieuwe merknaam. Je virtuele restaurant – ook wel dark of ghost kitchen genoemd – is een bezorg- en afhaalservice die je via een maaltijdplatform bv "Thuisbezorgd" in de markt kunt zetten.
In dit geval bied je dus een schnitzelmenu aan naast je reguliere menu. “Zie het als een shop-in-shopmodule” Het enige wat je dus nodig hebt is een friteuse, een heteluchtoven en een kleine afzetruimte
Bewezen omzet per dag: gemiddeld € 700,00.
Het gaat hier dus niet om franchise maar om de verkoop van "Schnitzelkoerier" en u kunt er zelf een franchise formule van maken en uitrollen door heel Nederland, want dat is de potentie van dit merk.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met , info@vds-horeca.nl of op tel.nr. 070 – 330 66 87
Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.