Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1533 NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK

NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK. Met ingang van het komende seizoen 2024 zoekt TC Park Marlot een nieuwe invulling voor de horeca en het baanonderhoud. De wens is om de horeca aan een professional uit te besteden. Deze ondernemer zal voor eigen rekening en risico de exploitatie voeren. Het is mogelijk om op het park gasten die geen lid zijn te ontvangen binnen en buiten de openingstijden van de club.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2214 Dark Kitchen, bezorgen en afhalen

Koken, bezorgen en afhalen… Maar restaurant kan ook! Momenteel wordt hier nog actief gewerkt maar het concept CASPER zal op korte termijn gaan verhuizen naar een ander deel van Den Haag. De uitbreiding van dit concept in Den Haag doet goede zaken en heeft inmiddels nog meer ruimte nodig. Door deze toekomstplannen wordt de huidige locatie met huurdersbelangen en aanwezige inventaris te koop aangeboden.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5007 Horeca beleggingspand in verhuurde staat in Den Haag

Het Newtonplein is gelegen in het Valkenboskwartier. Het pand is een voormalig woonhuis, maar al zeer lang in gebruik ten behoeve van productie van horecaproducten. Het ruime pand van circa 115m² ligt gunstig nabij de Fahrenheitstraat en de Weimarstraat. Vraagprijs OG: € 295.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2176 Surinaams Begrip Centrum Den Haag

Surinaams Restaurant met hoge omzet ter overname inclusief inwerkperiode, recepturen en welbekende Handelsnaam “NEW MEYVA’’ New Meyva is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag. Dit Surinaamse restaurant staat klaar voor overname! De eigenaar gaat richting pensioengerechtigde leeftijd en wil daarom het stokje overdragen. Het voortzetten van een soortgelijk concept is daarom wenselijk. Uiteraard staat het je vrij ieder ander concept te starten.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5008 Adriaan Pauwstraat 5 en 7, Wassenaar

Het hoekpand aan de Adriaan Pauwstraat in Wassenaar in de buurt De Deijl kenmerkt zich door een goede- en zeer verzorgde uitstraling en goede staat van onderhoud. Het pand uit 1941 is gelegen op een ruim perceel (perceeloppervlakte 299 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bovengelegen 5-kamer bovenwoning (4 slaapkamers + 1 eet-/ woonkamer), hetgeen een combinatie van wonen en werken heel goed mogelijk maakt, maar ook wonen alleen.

Vraagprijs: € 745.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1587 Discotheek/ Club/ Partycentrum

Deze club / lounge is zeer centraal gelegen niet ver van Schiphol en in de directe nabijheid ten opzichte van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er zijn een golf -en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een goede loop van bezoekers. De locatie is goed en eenvoudig te bereiken via de nieuwe provinciale weg de N231, dichtbij diverse snelwegen zowel naar Amsterdam, als Utrecht. Parkeren kan gratis op een groot parkeerterrein voor de deur.

Vraagprijs: € 100.000,00 Inventaris en huurdersbelangen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5005 Paviljoen de Oase

Paviljoen de Oase, "de plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan" Omringd door de duinen, strand en zee in s-Gravenzande, op een steenworp afstand van Den Haag en Rotterdam. Vraagprijs OG: € 1.455.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2165 Restaurant aan de gracht in het centrum van Den Haag

Restaurant met groot terras aan de Bierkade. Prachtige locatie, het verlengde van de Rode Loper van Den Haag, terras in de zon, aan de gracht! Naast huidige terras onlangs ook parkeerhaven vergunning verleend. Keurig restaurant met veel mogelijkheden, zeer nette keuken met goed onderhouden apparatuur en een achterdeur aan de Bierstraat. Deze deur leent zich perfect voor de leveranciers en bezorgopties. Een onderneming waarbij de Creatieve ondernemer goede zaken kan gaan doen!

Vraagprijs: € 59.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5001 Hotel Haert Boskoop

Dit hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 26 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies. Vraagprijs OG € 1.450.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4138 Strandpaviljoen bij de Noordboulevard

een prachtig strandpaviljoen gelegen aan het nieuwe Scheveningen, de Noordboulevard. Met beschikking over meerder terrassen wat ideaal is voor het faciliteren van feesten en partijen. Tevens zijn er nog eens 110 ligbedden voor op het strand! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel op 070-3306687

Vraagprijs: € 850.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar