Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 4218 Cafetaria Dee Dee’s

Mooie kans tot overname van een goedlopende cafetaria in Den Haag. Geen gedoe met verbouwingen of opstartproblemen, deze zaak is turn-key en staat klaar om door te starten!

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4224 Cafetaria Het Hapje

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

Vraagprijs: € 695.000,00, inclusief opstallen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1552 Cafetaria met Bovenwoning in Wassenaar

Ondernemen en “wonen boven de zaak”? Dat kan nu! In het mooie Wassenaar bieden wij nu Te Koop aan: een volledig ingericht CAFETARIA met 5 kamer bovenwoning. Het Cafetaria staat bekend onder de naam “t Tonnetje” (sinds 1993) en is een begrip in de wijde omgeving. De ruimte is vooralsnog voorzien van alle apparatuur en inventaris en kan indien gewenst door een opvolgend eigenaar worden overgenomen.

Vraagprijs: € 745.000,00 k.k.

Lees meer Neem contact op


ID: 4191 Kwalitaria aan de Laan van Wateringseveld

Ter overname; een goedlopende cafetaria aan een drukke doorgaande weg in Den Haag. De zaak biedt plaats aan circa 30 personen en een terras voor circa 12 personen. De zaak is gevestigd in een hoekpand in ene druk bezocht winkelcentrum.

Vraagprijs: € 175.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4214 IJssalon op Scheveningen

Een zeldzame kans om een prachtige ijssalon met ruim terras over te nemen op een A-1 locatie op Scheveningen. De salon is gelegen op een bruisende plek, waar zowel locals als toeristen samenkomen om te genieten van het strand, de zee en natuurlijk…ijs!!!

Vraagprijs: € 225.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2176 Surinaams Begrip Centrum Den Haag

Surinaams Restaurant met hoge omzet ter overname inclusief inwerkperiode, recepturen en welbekende Handelsnaam “NEW MEYVA’’ New Meyva is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag. Dit Surinaamse restaurant staat klaar voor overname! De eigenaar gaat richting pensioengerechtigde leeftijd en wil daarom het stokje overdragen. Het voortzetten van een soortgelijk concept is daarom wenselijk. Uiteraard staat het je vrij ieder ander concept te starten.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1591 Cafetaria 't Pleintje

Deze snackbar met afhaal –en bezorg is gelegen in een hoekpand aan het Damplein in het oude centrum van Leidschendam. De zaak heeft al ruim 30 (!!) jaar dezelfde eigenaar. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen.

Vraagprijs: € 98.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4213 Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

een fantastische kans om een mooie Kwalitaria over te nemen op een toplocatie, vlakbij een bruisend winkelcentrum. Met een gezellig terras voor de deur en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4204 Paviljoen De Oude Tol

Dit bekende vrijstaande paviljoen is gelegen in een prachtige historische omgeving aan de voet van de Scheveningse bosjes, met magnifiek uitzicht op het Vredespaleis in Den Haag. De zaak is reeds zeer lang op deze plek gevestigd en dus een begrip in Den Haag.

Vraagprijs: € 195.000,00. Incl. opstallen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4202 Co Friethuis

Deze goedlopende kiosk is gelegen aan het druk bezochte Lorentzplein in Den Haag.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar