Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 3001 Pintxos y Bebidas | Bites & Drinks op de Markt in Delft

Dit leuke intieme restaurant is gevestigd op het horeca plein in de studentenstad Delft en draait alles om samen te genieten, te delen en te ontdekken. Deze unieke locatie, welke zowel door locals als door toeristen wordt gezocht, is niet alleen ideaal voor voortzetting als Spaans tapas restaurant, maar biedt ook zeker mogelijkheden voor een lunchroom of brasserie. Dit is de perfecte kans voor een horeca-stel om hun passie voor gastvrijheid en heerlijke gerechten tot uiting te brengen.

Vraagprijs: € 105.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2215 Restaurant in het Zeeheldenkwartier

Instap klaar Restaurant in het Hart van Den Haag. Stap binnen in het hart van het Zeeheldenkwartier, waar een unieke kans op je wacht! Dit prachtige restaurant met 50 zitplaatsen, dat in 2022 volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht is, staat nu ter overname

Vraagprijs: € 99.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1593 Specialiteiten restaurant Mall of the Netherlands

Per direct te huur in the Mall: (Turks) specialiteiten restaurant met 160 zitplaatsen. The Westfield Mall of the Netherlands is met 280 winkels en Horeca één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Op een prominente plek nabij één van de ingangen van het centrum bieden wij een groot familierestaurant aan met 160 zitplaatsen op twee verdiepingen.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Unieke kans! Dit prachtig restaurant is volledig nieuw verbouwd en ingericht in 2022. Het heeft circa 45 zitplaatsen en er is een gezellig terras voor de deur met circa 15 zitplaatsen.

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3002 Sfeervol restaurant in Zoetermeer

Grijp deze unieke kans! Heb je altijd al gedroomd van het bezitten van een sfeervol restaurant met de magie van Griekenland? Dit is jouw moment! Dit Griekse restaurant, gelegen aan de Dorpsstraat in het sfeervolle Oude Dorp, is een oase van traditionele smaken, vriendelijke sfeer en ongeëvenaarde gastvrijheid. Gelegen in een levendige buurt, met een groot terras voor de deur met circa 80 zitplaatsen en prima parkeermogelijkheden.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4217 Restaurant in Buurtschap 2005

Ter overname, een goed aangeschreven restaurant met ruim terras. Gelegen in één van de leukste buurten van Den Haag!

Vraagprijs: € 59.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2214 Dark Kitchen, bezorgen en afhalen

Koken, bezorgen en afhalen… Maar restaurant kan ook! Momenteel wordt hier nog actief gewerkt maar het concept CASPER zal op korte termijn gaan verhuizen naar een ander deel van Den Haag. De uitbreiding van dit concept in Den Haag doet goede zaken en heeft inmiddels nog meer ruimte nodig. Door deze toekomstplannen wordt de huidige locatie met huurdersbelangen en aanwezige inventaris te koop aangeboden.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2210 Nummer 1 op The Fork en TripAdvisor

De Eetkamer, sfeervol en culinair genieten. Dit restaurant staat al jaren zeer goed aangeschreven en wordt nu ter overname aangeboden. De Eetkamer is de plek om ongedwongen te genieten van smaakvolle gerechten. Er wordt hier op hoog niveau gekookt, u kunt hier onder andere terecht voor een fantastisch 5-,6- of 7 gangen diner in combinatie met een groot en geselecteerd wijnaanbod.

Vraagprijs: € 99.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2200 Compleet gerenoveerd Restaurant in het Hart van Centrum Den Haag

Deze locatie is zeer centraal gelegen in het centrum van Den Haag in de welbekende Driehoekjes. Het is vanaf casco volledig opgebouwd naar een volwaardig restaurant met alles erop en eraan. Er is hier niets aan het toeval overgelaten en dan ook nergens op bespaard. Concept richt zich momenteel op de Oosterse kant maar dit hoeft geen must te zijn. Italiaans, Spaans of iets compleet anders is met al het aanwezige apparatuur dan ook zeker mogelijk.

Vraagprijs: € 149.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4225 Restaurant in de Molenstraat

Unieke kans! Dit sfeervolle familie restaurant is gelegen in het levendige centrum van Den Haag. Ruime keuken en een gezellig terras voor de deur.

Vraagprijs: € 115.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar