Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 3001 Pintxos y Bebidas | Bites & Drinks op de Markt in Delft

Dit leuke intieme restaurant is gevestigd op het horeca plein in de studentenstad Delft en draait alles om samen te genieten, te delen en te ontdekken. Deze unieke locatie, welke zowel door locals als door toeristen wordt gezocht, is niet alleen ideaal voor voortzetting als Spaans tapas restaurant, maar biedt ook zeker mogelijkheden voor een lunchroom of brasserie. Dit is de perfecte kans voor een horeca-stel om hun passie voor gastvrijheid en heerlijke gerechten tot uiting te brengen.

Vraagprijs: € 105.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4224 Cafetaria Het Hapje

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

Vraagprijs: € 695.000,00, inclusief opstallen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Unieke kans! Dit prachtig restaurant is volledig nieuw verbouwd en ingericht in 2022. Het heeft circa 45 zitplaatsen en er is een gezellig terras voor de deur met circa 15 zitplaatsen.

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3002 Sfeervol restaurant in Zoetermeer

Grijp deze unieke kans! Heb je altijd al gedroomd van het bezitten van een sfeervol restaurant met de magie van Griekenland? Dit is jouw moment! Dit Griekse restaurant, gelegen aan de Dorpsstraat in het sfeervolle Oude Dorp, is een oase van traditionele smaken, vriendelijke sfeer en ongeëvenaarde gastvrijheid. Gelegen in een levendige buurt, met een groot terras voor de deur met circa 80 zitplaatsen en prima parkeermogelijkheden.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2214 Dark Kitchen, bezorgen en afhalen

Koken, bezorgen en afhalen… Maar restaurant kan ook! Momenteel wordt hier nog actief gewerkt maar het concept CASPER zal op korte termijn gaan verhuizen naar een ander deel van Den Haag. De uitbreiding van dit concept in Den Haag doet goede zaken en heeft inmiddels nog meer ruimte nodig. Door deze toekomstplannen wordt de huidige locatie met huurdersbelangen en aanwezige inventaris te koop aangeboden.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4225 Restaurant in de Molenstraat

Unieke kans! Dit sfeervolle familie restaurant is gelegen in het levendige centrum van Den Haag. Ruime keuken en een gezellig terras voor de deur.

Vraagprijs: € 115.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4227 Lunchroom in de Kettingstraat

Een goedlopende lunchroom midden in het historische centrum van Den Haag. Met een constante stroom van voorbijgangers en toeristen. Er is een gezellig terras voor de deur aanwezig.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout

Turn-key Japans restaurant in het mooie Benoordenhout. In 2021 is deze zaak volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. De populaire wijk heeft veel kantoren en een aantal scholen.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2190 El Sombrero

Zeer bekend Mexicaans restaurant direct achter het strand van Scheveningen Dit goedlopende Mexicaans Restaurant ligt in een gezellige en toeristische buurt! Al jaren is dit een begrip in Den Haag.

Vraagprijs: € 115.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4205 Juicebar in centrum van Den Haag

Deze gezellige juicebar is gevestigd in een hoekpand in het hartje centrum van Den Haag. De zaak is in 2021 vanaf casco volledig verbouwd en nieuw ingericht.Er worden hier de heerlijkste en gezondste sapjes en smoothies gemaakt. Er is ook een kleine kaart met bowls, salades en sandwiches.

Vraagprijs: Tegen elk aannemelijk bod

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar