Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 4193 Sunny Beach

Wij bieden u aan een prachtig restaurant met barfunctie gelegen in de Raamstraat, hartje centrum van Den Haag. Deze zaak in onlangs nog helemaal verbouwd en opnieuw ingericht.

Vraagprijs: € 70.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1581 Café in het gezellige Regentessekwartier in Den Haag.

Dit café is gelegen in het gezellige Regentessekwartier in Den Haag. De zaak is momenteel door omstandigheden gesloten. Wij zijn op zoek naar een geschikte ondernemer om dit café nieuw leven in te blazen.

Vraagprijs: € 10.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1527 Café/bar in centrum Den Haag

In hartje centrum Den Haag is dit café ter overname. Deze zaak is compleet nieuw ingericht is startklaar. Alleen de deuren openen en u kunt draaien. Alle vergunningen zijn aanwezig.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1560 Sfeervolle authentieke bruine kroeg met mogelijkheden

Deze sfeervolle authentieke bruine kroeg is gelegen in de Haagse wijk Bezuidenhout midden tussen woningen en kantoren. Het is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en voor een leuk avondje uit. Maar ook een middagborrel op het terras is zeker mogelijk! Er is door de aanwezigheid van een keuken zeker uitbreiding mogelijk voor het verzorgen van maaltijden.

Vraagprijs: € 17.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4188 horecalocatie in de Zoutmanstraat

Ter overname horecalocatie met een categorie 2 vergunning in het altijd populaire Zeeheldenkwartier. Het Zeeheldenkwartier is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewilde wijk om te wonen. De huizenprijzen schieten omhoog en er is steeds meer behoefte aan leuke horeca. Wellicht voor u nu de kans om een uw droom te verwezenlijken.

Vraagprijs: € 50.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1568 Koffiehuis Leo

Koffiehuis Leo is een ontmoetingsplaats waar markante Hagenezen, paradijsvogels en ADO Den Haag supporters graag een ‘bakkie’ met elkaar drinken. Een avondje ADO in koffiehuis Leo staat garant voor typisch Haagse humor en gezelligheid.

Vraagprijs: Bod gevraagd

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar