Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 4226 Café-lounge in Centrum van Den Haag

Ter overname, café-lounge in het centrum van Den Haag. Er is een ruime bar aanwezig met daaromheen allerlei gezellige zitjes.

Vraagprijs: € 49.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4209 Wapen van Voorburg

Een unieke kans doet zich voor in het hart van Voorburg! Het Wapen van Voorburg, een bruisend café met een gezellig terras, staat te koop en is klaar voor nieuwe eigenaren om de fakkel over te nemen.

Vraagprijs: € 39.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4222 Restaurant in het centrum van Den Haag

Unieke Overnamekans: Modern Restaurant in Den Haag! Gelegen in het bruisende hart van Den Haag bieden wij een exceptioneel restaurant aan ter overname. Een kans die zelden voorkomt!

Vraagprijs: Nader overeen te komen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2208 Goedlopend en zeer goed geïsoleerd bruin Café in Laakkwartier / Den Haag

Gezellig en compleet ingericht bruin café in de Haagse wijk laakkwartier. Dit café is voorzien van alles wat je nodig hebt. Bar, stoelen, tafels, tv, keuken, achtertuin, muziek, darts en een zeer sfeervol terras aan de voorzijde.

Vraagprijs: € 89.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1587 Discotheek/ Club/ Partycentrum

Deze club / lounge is zeer centraal gelegen niet ver van Schiphol en in de directe nabijheid ten opzichte van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er zijn een golf -en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een goede loop van bezoekers. De locatie is goed en eenvoudig te bereiken via de nieuwe provinciale weg de N231, dichtbij diverse snelwegen zowel naar Amsterdam, als Utrecht. Parkeren kan gratis op een groot parkeerterrein voor de deur.

Vraagprijs: € 100.000,00 Inventaris en huurdersbelangen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar