Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 3016 Casco horecalocatie Kerkplein in Monster

Deze horeca locatie is zeer goed gelegen aan het einde van de winkelstraat recht tegenover de kerk op het Kerkplein. Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als Café te draaien maar zeker ook om circa 100 zitplaatsen te creëren en er een warm eetcafé / brasserie van te maken.

Huurprijs: Circa € 3.800,-

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4231 A1-Horecalocatie in de Zeestraat

Horecazaak met lage huur op top A1 locatie in het centrum van Den Haag. Pracht locatie tegenover het Panorama Mesdag, tussen Het Hilton Hotel en Carlton Ambassador Hotel. Deze recente verbouwde horecazaak met bistro-look heeft een oppervlakte van meer dan 100 m2 en is geschikt voor vele doeleinden. De locatie biedt mogelijkheden voor de ochtend, middag én avond.

Lees meer

Verkocht onder voorbehoud


ID: 1587 Discotheek/ Club/ Partycentrum

Deze club / lounge is zeer centraal gelegen niet ver van Schiphol en in de directe nabijheid ten opzichte van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er zijn een golf -en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een goede loop van bezoekers. De locatie is goed en eenvoudig te bereiken via de nieuwe provinciale weg de N231, dichtbij diverse snelwegen zowel naar Amsterdam, als Utrecht. Parkeren kan gratis op een groot parkeerterrein voor de deur.

Vraagprijs: € 100.000,00 Inventaris en huurdersbelangen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar