Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 4224 Cafetaria Het Hapje

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

Vraagprijs: € 695.000,00, inclusief opstallen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4191 Kwalitaria aan de Laan van Wateringseveld

Ter overname; een goedlopende cafetaria aan een drukke doorgaande weg in Den Haag. De zaak biedt plaats aan circa 30 personen en een terras voor circa 12 personen. De zaak is gevestigd in een hoekpand in ene druk bezocht winkelcentrum.

Vraagprijs: € 175.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout

Turn-key Japans restaurant in het mooie Benoordenhout. In 2021 is deze zaak volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. De populaire wijk heeft veel kantoren en een aantal scholen.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2176 Surinaams Begrip Centrum Den Haag

Surinaams Restaurant met hoge omzet ter overname inclusief inwerkperiode, recepturen en welbekende Handelsnaam “NEW MEYVA’’ New Meyva is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag. Dit Surinaamse restaurant staat klaar voor overname! De eigenaar gaat richting pensioengerechtigde leeftijd en wil daarom het stokje overdragen. Het voortzetten van een soortgelijk concept is daarom wenselijk. Uiteraard staat het je vrij ieder ander concept te starten.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4127 American Food company

Bent u op zoek naar een goedlopend horecabedrijf? Dan is American Food Company de juiste keuze. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat!

Lees meer

Verkocht onder voorbehoud


ID: 2202 Thai Basil

Al ruim 5 jaar wordt hier Thais gekookt. Bij het doorzetten van dit concept kun je 1 op 1 open en gelijk omzet gaan realiseren. Deze locatie ligt aan de gezellige Keizerstraat op nog geen 200 meter lopen vanaf en naar het Scheveningse strand.

Vraagprijs: € 37.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2165 Restaurant aan de gracht in het centrum van Den Haag

Restaurant met groot terras aan de Bierkade. Prachtige locatie, het verlengde van de Rode Loper van Den Haag, terras in de zon, aan de gracht! Naast huidige terras onlangs ook parkeerhaven vergunning verleend. Keurig restaurant met veel mogelijkheden, zeer nette keuken met goed onderhouden apparatuur en een achterdeur aan de Bierstraat. Deze deur leent zich perfect voor de leveranciers en bezorgopties. Een onderneming waarbij de Creatieve ondernemer goede zaken kan gaan doen!

Vraagprijs: € 59.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag NU IN PRIJS VERLAAGD

Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go, Gedempte Gracht. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. Naast de mogelijkheid van afhalen en bezorgen kan er ook in de locatie de heerlijke gerechten genuttigd worden. Er zijn circa 35 zitplaatsen aanwezig. De locatie is verder compleet ingericht. Kortom het is een instap klaar bedrijf met een hoog omzetniveau met dito netto resultaat.

Vraagprijs: € 89.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam

Deze snackbar met grote naamsbekendheid is gelegen in een leuke buurtwinkelcentrum in Leidschendam. Op deze plek zit al ruim 50 jaar een cafetaria en de eigenaar zit er al 22 (!!) jaar in.

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar