Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2165 Restaurant aan de gracht in het centrum van Den Haag

Dit restaurant aan de hippe Bierkade heeft een groot terras in de zon aan het water. De keuken is compleet en goed onderhouden. Via de zijingang kunnen goederen aangeleverd worden, daarnaast is deze ingang ideaal voor het bezorgen en afhalen.

Vraagprijs: € 85.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4195 De Spaanse Moeder Rotterdam

Op een prachtig ruim plein, met hippe buren in één van de leukste en jongste buurten van Rotterdam, Blijdorp, bevindt zich dit goed lopende afhaal/bezorg concept. De zaak ligt op loopafstand van het centraal station, Diergaarde Blijdorp, en naast een grote woonwijk. Verkoop is inclusief of exclusief concept!

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4194 De Spaanse Moeder Den Haag

Op een unieke locatie, in één van de mooiste straatjes in het centrum van Den Haag, de Molenstraat, bevindt zich dit goed lopende afhaal/bezorg concept. Het pand is volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. Verkoop is inclusief of exclusief concept!

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2194 Discrete verkoop Pizzeria (Naam op aanvraag)

Al 35 jaar een begrip in Den Haag. Pizzeria met hoge omzet en zeer goede resultaten. Afhaalcentrum, alsmede het thuisbezorgen van Pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Gezond bedrijf wat zoekt naar nieuwe energieën! Bij interesse en-/of meer informatie verwijzen wij u naar info@vds-horeca.nl

Vraagprijs: € 220.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2196 Kita Foodbar

Knusse Foodbar in de zeer populaire Reinkenstraat in Den Haag. De plek waar de bewoners nog een praatje met elkaar maken bij de bakker en de slager en de straat welke bekend staat om zijn gezelligheid en het leuke publiek.

Vraagprijs: € 39.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2193 Traiteur/Delicatessenwinkel in Wassenaar-Centrum

Prachtige horeca zaak in de beste Foodstraat van Nederland. Traiteur, cateraar en delicatessenwinkel ter overname aangeboden. Zeer zichtbare locatie op een prominente hoek gelegen in het dorpscentrum van Wassenaar. Ook wel bekend als De Luifelbaan. Hieronder bevindt zich een ruime parkeergarage waarbij je direct uitkomt voor de deur van deze tot heden goed lopende traiteur

Vraagprijs: € 229.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2195 Restaurant aan de Zoutmanstraat met mogelijkheid tot afhaal/ bezorgen

In het populaire Zeelheldenkwartier bieden wij dit onlangs geheel verbouwde Mexicaanse restaurant met mogelijkheid tot afhaal/ bezorgen aan.

Vraagprijs: € 45.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4192 horecalocatie op Scheveningen

Dit mooie hoekpand is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan een ijssalon, lunchroom, bistro, koffiebar etc. De huurprijs is inclusief bovenwoning met eigen opgang.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2179 Pompoen

In de gezellige Piet Heinstraat bieden wij deze lunchroom aan. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een stel om de onderneming te runnen. De inrichting is licht met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde.

Lees meer

Verkocht onder voorbehoud


ID: 2186 De Sushimeisjes, Daily Taste, Kijkduin

Deze mooie onderneming ligt in de Daily Taste, het nieuwbouwproject van Kijkduin, genaamd Nieuw Kijkduin. 

Vraagprijs: € 49.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar