Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1533 NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK

NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK. Met ingang van het komende seizoen 2024 zoekt TC Park Marlot een nieuwe invulling voor de horeca en het baanonderhoud. De wens is om de horeca aan een professional uit te besteden. Deze ondernemer zal voor eigen rekening en risico de exploitatie voeren. Het is mogelijk om op het park gasten die geen lid zijn te ontvangen binnen en buiten de openingstijden van de club.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4217 Restaurant in Buurtschap 2005

Ter overname, een goed aangeschreven restaurant met ruim terras. Gelegen in één van de leukste buurten van Den Haag!

Vraagprijs: € 59.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1552 Cafetaria met Bovenwoning in Wassenaar

Ondernemen en “wonen boven de zaak”? Dat kan nu! In het mooie Wassenaar bieden wij nu Te Koop aan: een volledig ingericht CAFETARIA met 5 kamer bovenwoning. Het Cafetaria staat bekend onder de naam “t Tonnetje” (sinds 1993) en is een begrip in de wijde omgeving. De ruimte is vooralsnog voorzien van alle apparatuur en inventaris en kan indien gewenst door een opvolgend eigenaar worden overgenomen.

Vraagprijs: € 745.000,00 k.k.

Lees meer Neem contact op


ID: 4175 Restaurant in Wateringen

Dit succesvolle restaurant heeft 65 zitplaatsen en een mooi terras met 30 zitplaatsen. Het is gevestigd in een mooi hoekpand en er is een woning aanwezig! Het huidige energiecontract met zeer gunstige voorwaarden is over te nemen voor de volgende eigenaar! Er zijn ook financieringsmogelijkheden voor de juiste kandidaat!

Vraagprijs: € 75.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4213 Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

een fantastische kans om een mooie Kwalitaria over te nemen op een toplocatie, vlakbij een bruisend winkelcentrum. Met een gezellig terras voor de deur en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5008 Adriaan Pauwstraat 5 en 7, Wassenaar

Het hoekpand aan de Adriaan Pauwstraat in Wassenaar in de buurt De Deijl kenmerkt zich door een goede- en zeer verzorgde uitstraling en goede staat van onderhoud. Het pand uit 1941 is gelegen op een ruim perceel (perceeloppervlakte 299 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bovengelegen 5-kamer bovenwoning (4 slaapkamers + 1 eet-/ woonkamer), hetgeen een combinatie van wonen en werken heel goed mogelijk maakt, maar ook wonen alleen.

Vraagprijs: € 745.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1587 Discotheek/ Club/ Partycentrum

Deze club / lounge is zeer centraal gelegen niet ver van Schiphol en in de directe nabijheid ten opzichte van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er zijn een golf -en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een goede loop van bezoekers. De locatie is goed en eenvoudig te bereiken via de nieuwe provinciale weg de N231, dichtbij diverse snelwegen zowel naar Amsterdam, als Utrecht. Parkeren kan gratis op een groot parkeerterrein voor de deur.

Vraagprijs: € 100.000,00 Inventaris en huurdersbelangen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5005 Paviljoen de Oase

Paviljoen de Oase, "de plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan" Omringd door de duinen, strand en zee in s-Gravenzande, op een steenworp afstand van Den Haag en Rotterdam. Vraagprijs OG: € 1.455.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5001 Hotel Haert Boskoop

Dit hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 26 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies. Vraagprijs OG € 1.450.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1582 Eethuisje Duivenvoorde

Dit leuke buurtcafetaria in vrijstaand pand in Wassenaar is gestart in 2013 en heeft naam en faam gemaakt met zijn “Verse Boerderij Patat- Friet” en huisgemaakte satés. Het cafetaria is geliefd in de buurt. Wij bieden u een mooie kans om deze goedlopende zaak over te nemen. Er kan zo worden gestart.

Vraagprijs: € 65.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar