Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 3021 TER OVERNAME: 2 X WEGRESTAURANTS ROUTIERS, OOK AFZONDERLIJK TE KOOP

ROUTIERS Maasvlakte Restaurant Routiers Maasvlakte is de laatst geopende en is met de moderne en gezellige inrichting en ruime parkeergelegenheid DE locatie voor uw ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel op uw dagje uit op de Maasvlakte of het strand. ROUTIERS Distripark Eemhaven Restaurant Routiers Distripark Eemhaven de stop voor de beroepschauffeur, met gezellig restaurant en voldoende sanitair, maar is ook DE tussenstop op uw dagje weg of avondje Ahoy.

Vraagprijs: € 150.000,00 /€ 400.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1598 NOG VOOR HET SEIZOEN EEN IJSSALON BEGINNEN OP EEN A-LOCATIE IN WASSENAAR CENTRUM?

Nu drastisch in prijs verlaagd. Deze ijssalon bevindt zich op een prominente plek in Wassenaar! Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, op een plein in het centrum van Wassenaar.. Het ijs wordt zelf gemaakt volgens een uniek concept en het is mogelijk voor de nieuwe exploitant om dit voort te zetten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen concept te starten. Naast de verkoop van ijs kunt u denken aan bijvoorbeeld koffie met gebak, bonbons, kleine ontbijt- en lunchgerechten etc. Er is zonnig een terras voor de deur aan de gezellige Langstraat.

Vraagprijs: Bieden vanaf € 50.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3015 Koffie- en theeschenkerij Bij de Buurvrouw​

Vanaf 15 oktober 2015 is de koffie- en theeschenkerij open. In de winter van 2014 is begonnen met de bouw.​ Het gebouw is met een rood pannendak, zwarte gepotdekselde planken, en een ruime overdekte veranda ruim opgezet. ​Binnen in de theeschenkerij is er plaats voor ongeveer 32 gasten. Er is ook een kleine kamer beneden, voor 8 personen. ​De veranda is geheel afgeschermd. De sfeervolle ruimte op de eerste verdieping, met zicht op de polder, biedt ook vele mogelijkheden. Er is eigen sanitair en een garderobe

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3018 Beleggingsobject GOES

Het pand is ca. 685 m² BVO groot en is verhuurd aan Konya Sushi t/m 31 december 2026. Een welbekende formule in Goes. De huurder is al meer dan 10 jaar, sinds 2011 op deze locatie gevestigd. De totale huurinkomsten bedragen € 53.033,80 per jaar excl. BTW (per 1-1-2024).

Vraagprijs: € 599.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op


ID: 3016 Casco horecalocatie Kerkplein in Monster

Deze horeca locatie is zeer goed gelegen aan het einde van de winkelstraat recht tegenover de kerk op het Kerkplein. Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als Café te draaien maar zeker ook om circa 100 zitplaatsen te creëren en er een warm eetcafé / brasserie van te maken.

Huurprijs: Circa € 3.800,-

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3011 Partycentrum Eindeloos

Dit mooie bedrijf, centraal gelegen aan de Voorstraat in Poeldijk, het bestaat eigenlijk uit 2 exploitaties, Restaurant Eindeloos en Partycentrum Vrienden. De huur is € 5.500,- per maand ex. Btw. dit is Inclusief de 6 kamer woning! Tevens is er mogelijk het vastgoed aan te kopen. Zeer interessant met betrekking tot herontwikkeling (detailhandel/woningen) Vraag de makelaar voor de vele mogelijkheden.

Lees meer

Verkocht onder voorbehoud


ID: 3012 Lunchcafé Sista’s Nu in prijs verlaagd!

Nu in prijs verlaagd! Ontdek de vele mogelijkheden van Lunchcafé Sistas in het hart van Nootdorp! Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een smakelijk tussendoortje, of gewoon een goede kop koffie, de menukaart heeft voor ieder wat wils.

Vraagprijs: € 75.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4228 Afhaal/bezorglocatie in Noordwijk

Deze Indonesische Toko is gevestigd in een mooi hoekpand nabij het centrum van Noordwijk. De locatie is geschikt als afhaal/bezorg-locatie, zoals een Gyros, Shoarma of Pokebowl zaak. Tevens geschikt als (2de) verkooppunt van uw huidige Toko.

Vraagprijs: € 17.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1589 Online Bezorgrestaurant te koop

Bent u op zoek naar meer omzet? De Schnitzelkoerier haalt méér uit je bestaande keuken. Een virtueel restaurant als extra omzetmaker in je fysieke horecazaak: Schnitzelkoerier is de oplossing in de daluren of gewoon voor extra omzet

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4213 Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

een fantastische kans om een mooie Kwalitaria over te nemen op een toplocatie, vlakbij een bruisend winkelcentrum. Met een gezellig terras voor de deur en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar