Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 5001 Hotel Haert Boskoop

Dit hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 26 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies. Vraagprijs OG € 1.450.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4175 Restaurant in Wateringen

Dit succesvolle restaurant heeft 65 zitplaatsen en een mooi terras met 30 zitplaatsen. Het is gevestigd in een mooi hoekpand en er is een woning aanwezig! Het huidige energiecontract met zeer gunstige voorwaarden is over te nemen voor de volgende eigenaar!

Vraagprijs: € 99.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4195 De Spaanse Moeder Rotterdam

Op een prachtig ruim plein, met hippe buren in één van de leukste en jongste buurten van Rotterdam, Blijdorp, bevindt zich dit goed lopende afhaal/bezorg concept. De zaak ligt op loopafstand van het centraal station, Diergaarde Blijdorp, en naast een grote woonwijk. Verkoop is inclusief of exclusief concept!

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2193 Traiteur/Delicatessenwinkel in Wassenaar-Centrum

Prachtige horeca zaak in de beste Foodstraat van Nederland. Traiteur, cateraar en delicatessenwinkel ter overname aangeboden. Zeer zichtbare locatie op een prominente hoek gelegen in het dorpscentrum van Wassenaar. Ook wel bekend als De Luifelbaan. Hieronder bevindt zich een ruime parkeergarage waarbij je direct uitkomt voor de deur van deze tot heden goed lopende traiteur

Vraagprijs: € 229.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1586 NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK

Voor het nieuwe seizoen 2023 zoeken wij een pachter voor de horeca exploitatie. Het tennispark waar wij op zoek naar een pachter voor zijn is één van de oudste en gerenommeerde tennisparken van Nederland met een rijke traditie. Het park is gelegen op een idyllische locatie, verscholen in het groen, op de grens van Den Haag en Scheveningen. Er kan het hele jaar getennist worden op 14 banen, waarvan 8 gravel en 6 all- weather. Alle banen zijn voorzien van verlichting

Huurprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1582 Eethuisje Duivenvoorde

Dit leuke buurtcafetaria in vrijstaand pand in Wassenaar is gestart in 2013 en heeft naam en faam gemaakt met zijn “Verse Boerderij Patat- Friet” en huisgemaakte satés. Het cafetaria is geliefd in de buurt. Wij bieden u een mooie kans om deze goedlopende zaak over te nemen. Er kan zo worden gestart.

Vraagprijs: € 65.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2168 Horeca locatie in het Buurtschap 2005

Charmant en ruim horeca object.

Vraagprijs: € 50.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1561 Wegrestaurant in Rotterdamse Botlek gebied

Dit wegrestaurant is gevestigd in een vrijstaand pand, direct langs de snelweg A15 (afslag 15), midden in het Botlek gebied, het haven in industriegebied onder de rook van Rotterdam.

Vraagprijs: € 100.000,- (INV/GW)

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4177 Restaurant van 449m2 in de Markthal Rotterdam

Elliniko is gevestigd in de Markthal, met 8 miljoen bezoekers per jaar dé grootste toeristische trekpleister van Rotterdam. Direct vanaf het begin van de Markthal eind 2014 is Elliniko aanwezig, op de begane grond en het terras aan de buitenzijde voornamelijk gericht op omzetsnelheid met een meer Streetfood-achtig concept.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2163 Formule SALADBAR ter overname aangeboden

Complete fast/casual formule SALADBAR ter overname aangeboden

Vraagprijs: € 4.750,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar