Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1003 DIVERSE STRANDPAVILJOENS/ BEACHCLUBS TER OVERNAME

Bent u op zoek naar een mooi Strandpaviljoen/ Beachclub aan de Zuid Hollandse Kust? Wij hebben diverse zaken NIEUW in ons aanbod. Wilt u nog dit seizoen ondernemen met de voeten in het zand, neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Omzetindicatie 700.000 – 1.000.000 Overname: Op Aanvraag Huur: Op Aanvraag Neem contact op met ons kantoor tel: 070 - 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3022 Horecapaviljoen in Helmond

VDS Horecamakelaardij heeft in Helmond een prachtig nieuw paviljoen met 400 m2 m2 BVO horeca oppervlakte en meer dan 319 m2(!) terras in de verhuur gekregen. Het paviljoen is gebouwd onder architectuur en wordt gekenmerkt door veel natuurlijk licht wat zijn ingang vindt door gebruik van glas en natuurlijke materialen. MET MOGELIJKHEDEN VOOR INVESTERINGSBIJDRAGE OF FINANCIERING VOOR AFBOUW LOCATIE

Huurprijs: € 8.950,00 ex. Btw

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1607 Bagel Alley

In de drukke Langstraat van Wassenaar op een mooie hoek gelegen lunchroom/ dagzaak. Met bagels en eigengemaakte taarten heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd, zeker onder de grote Amerikaanse populatie van Wassenaar. Maar ook voor de toeristen uit Duinrell en het winkelend publiek is dit een populaire plek, Binnen zijn er 40 zitplaatsen. Doordat er twee gescheiden toiletten aanwezig zijn is de verkoop van alcohol toegestaan.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4237 Toko Benji Voorschoten

Afhaal en/of bezorglocatie in Voorschoten. Goed gesitueerd midden in het centrum van Voorschoten.

Vraagprijs: € 37.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3021 TER OVERNAME: 2 X WEGRESTAURANTS ROUTIERS, OOK AFZONDERLIJK TE KOOP

ROUTIERS Maasvlakte Restaurant Routiers Maasvlakte is de laatst geopende en is met de moderne en gezellige inrichting en ruime parkeergelegenheid DE locatie voor uw ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel op uw dagje uit op de Maasvlakte of het strand. ROUTIERS Distripark Eemhaven Restaurant Routiers Distripark Eemhaven de stop voor de beroepschauffeur, met gezellig restaurant en voldoende sanitair, maar is ook DE tussenstop op uw dagje weg of avondje Ahoy.

Vraagprijs: € 150.000,00 /€ 400.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3015 Koffie- en theeschenkerij Bij de Buurvrouw​

Vanaf 15 oktober 2015 is de koffie- en theeschenkerij open. In de winter van 2014 is begonnen met de bouw.​ Het gebouw is met een rood pannendak, zwarte gepotdekselde planken, en een ruime overdekte veranda ruim opgezet. ​Binnen in de theeschenkerij is er plaats voor ongeveer 32 gasten. Er is ook een kleine kamer beneden, voor 8 personen. ​De veranda is geheel afgeschermd. De sfeervolle ruimte op de eerste verdieping, met zicht op de polder, biedt ook vele mogelijkheden. Er is eigen sanitair en een garderobe

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3018 Beleggingsobject GOES

Het pand is ca. 685 m² BVO groot en is verhuurd aan Konya Sushi t/m 31 december 2026. Een welbekende formule in Goes. De huurder is al meer dan 10 jaar, sinds 2011 op deze locatie gevestigd. De totale huurinkomsten bedragen € 53.033,80 per jaar excl. BTW (per 1-1-2024).

Vraagprijs: € 599.000,00 K.K.

Lees meer Neem contact op


ID: 3016 Casco horecalocatie Kerkplein in Monster

Deze horeca locatie is zeer goed gelegen aan het einde van de winkelstraat recht tegenover de kerk op het Kerkplein. Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als Café te draaien maar zeker ook om circa 100 zitplaatsen te creëren en er een warm eetcafé / brasserie van te maken.

Huurprijs: Circa € 3.800,-

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3011 Partycentrum Eindeloos

Dit mooie bedrijf, centraal gelegen aan de Voorstraat in Poeldijk, het bestaat eigenlijk uit 2 exploitaties, Restaurant Eindeloos en Partycentrum Vrienden. De huur is € 5.500,- per maand ex. Btw. dit is Inclusief de 6 kamer woning! Tevens is er mogelijk het vastgoed aan te kopen. Zeer interessant met betrekking tot herontwikkeling (detailhandel/woningen) Vraag de makelaar voor de vele mogelijkheden.

Lees meer

Verkocht onder voorbehoud


ID: 3012 Lunchcafé Sista’s Nu in prijs verlaagd!

Nu in prijs verlaagd! Ontdek de vele mogelijkheden van Lunchcafé Sistas in het hart van Nootdorp! Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een smakelijk tussendoortje, of gewoon een goede kop koffie, de menukaart heeft voor ieder wat wils.

Vraagprijs: € 75.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar