Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1593 Specialiteiten restaurant Mall of the Netherlands

Per direct te huur in the Mall: (Turks) specialiteiten restaurant met 160 zitplaatsen. The Westfield Mall of the Netherlands is met 280 winkels en Horeca één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Op een prominente plek nabij één van de ingangen van het centrum bieden wij een groot familierestaurant aan met 160 zitplaatsen op twee verdiepingen.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1591 Cafetaria 't Pleintje

Deze snackbar met afhaal –en bezorg is gelegen in een hoekpand aan het Damplein in het oude centrum van Leidschendam. De zaak heeft al ruim 30 (!!) jaar dezelfde eigenaar. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen.

Vraagprijs: € 98.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1583 Restaurant De Pepermolen

In het bruisende oude centrum van Leidschendam is dit restaurant met goede naam gevestigd. Na 16 jaar succesvol te hebben ondernomen, eerst op een locatie aan de Venestraat en vanaf 2017 op de locatie bij de sluis, is de eigenaar toe aan een nieuwe uitdaging.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1558 Cafetaria/Snackbar in Leidschendam

Deze snackbar met grote naamsbekendheid is gelegen in een leuke buurtwinkelcentrum in Leidschendam. Op deze plek zit al ruim 50 jaar een cafetaria en de eigenaar zit er al 22 (!!) jaar in.

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar