Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1595 A-1 Locatie op het Plein in Den Haag

Dit fast- food restaurant is gevestigd op het Plein, een super A-1 locatie midden in hét uitgaansgebied van Den Haag. Op een steenworp afstand wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het Binnenhof, waar het Nederlandse parlement zich weer in de nabije toekomst weer zal gaan vestigen. Het Plein staat bekend om zijn vele restaurants, cafés en nachtclubs. In de zomer staat het vol met zonnige terrassen. Kortom: een prachtige plek om uit te gaan!

Vraagprijs: € 200.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1594 Café/ Restaurant op Top locatie in Den Haag

In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij dit goedlopende CAFE/ RESTAURANT in de discrete verkoop gekregen. Met de diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie!

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4218 Cafetaria Dee Dee’s

Mooie kans tot overname van een goedlopende cafetaria in Den Haag. Geen gedoe met verbouwingen of opstartproblemen, deze zaak is turn-key en staat klaar om door te starten!

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2215 Restaurant in het Zeeheldenkwartier

Instap klaar Restaurant in het Hart van Den Haag. Stap binnen in het hart van het Zeeheldenkwartier, waar een unieke kans op je wacht! Dit prachtige restaurant met 50 zitplaatsen, dat in 2022 volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht is, staat nu ter overname

Vraagprijs: € 99.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4224 Cafetaria Het Hapje

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

Vraagprijs: € 695.000,00, inclusief opstallen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Unieke kans! Dit prachtig restaurant is volledig nieuw verbouwd en ingericht in 2022. Het heeft circa 45 zitplaatsen en er is een gezellig terras voor de deur met circa 15 zitplaatsen.

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2214 Dark Kitchen, bezorgen en afhalen

Koken, bezorgen en afhalen… Maar restaurant kan ook! Momenteel wordt hier nog actief gewerkt maar het concept CASPER zal op korte termijn gaan verhuizen naar een ander deel van Den Haag. De uitbreiding van dit concept in Den Haag doet goede zaken en heeft inmiddels nog meer ruimte nodig. Door deze toekomstplannen wordt de huidige locatie met huurdersbelangen en aanwezige inventaris te koop aangeboden.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2210 Nummer 1 op The Fork en TripAdvisor

De Eetkamer, sfeervol en culinair genieten. Dit restaurant staat al jaren zeer goed aangeschreven en wordt nu ter overname aangeboden. De Eetkamer is de plek om ongedwongen te genieten van smaakvolle gerechten. Er wordt hier op hoog niveau gekookt, u kunt hier onder andere terecht voor een fantastisch 5-,6- of 7 gangen diner in combinatie met een groot en geselecteerd wijnaanbod.

Vraagprijs: € 99.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2200 Compleet gerenoveerd Restaurant in het Hart van Centrum Den Haag

Deze locatie is zeer centraal gelegen in het centrum van Den Haag in de welbekende Driehoekjes. Het is vanaf casco volledig opgebouwd naar een volwaardig restaurant met alles erop en eraan. Er is hier niets aan het toeval overgelaten en dan ook nergens op bespaard. Concept richt zich momenteel op de Oosterse kant maar dit hoeft geen must te zijn. Italiaans, Spaans of iets compleet anders is met al het aanwezige apparatuur dan ook zeker mogelijk.

Vraagprijs: € 149.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4225 Restaurant in de Molenstraat

Unieke kans! Dit sfeervolle familie restaurant is gelegen in het levendige centrum van Den Haag. Ruime keuken en een gezellig terras voor de deur.

Vraagprijs: € 115.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar