Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2165 Restaurant aan de gracht in het centrum van Den Haag

Dit restaurant aan de hippe Bierkade heeft een groot terras in de zon aan het water. De keuken is compleet en goed onderhouden. Via de zijingang kunnen goederen aangeleverd worden, daarnaast is deze ingang ideaal voor het bezorgen en afhalen.

Vraagprijs: € 85.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2198 Gerenoveerde Casco-winkel/ horecalocatie aan de Prins Hendrikstraat

Horecaruimte/ winkelruimte te huur van in totaal 128m² BVO gelegen aan de Prins Hendrikstraat 106 te Den Haag. De horeca/ winkelruimte ligt in het gezellige Zeeheldenkwartier één van de gezelligste stadswijken van Den Haag.

Huurprijs: € 2.773,33

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4194 De Spaanse Moeder Den Haag

Op een unieke locatie, in één van de mooiste straatjes in het centrum van Den Haag, de Molenstraat, bevindt zich dit goed lopende afhaal/bezorg concept. Het pand is volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. Verkoop is inclusief of exclusief concept!

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4202 Co Friethuis

Deze goedlopende kiosk is gelegen aan het druk bezochte Lorentzplein in Den Haag.

Vraagprijs: € 89.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4199 TER OVERNAME: Lunchroom met hotelkamers in het Centrum van Den Haag

Dit prachtige horecabedrijf is in 2019 volledig gerenoveerd en nieuw ngericht. Op de begane grond bevindt zich de lunchroom en op de eerste etage zijn er 3 hotelkamers.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2194 Discrete verkoop Pizzeria (Naam op aanvraag)

Al 35 jaar een begrip in Den Haag. Pizzeria met hoge omzet en zeer goede resultaten. Afhaalcentrum, alsmede het thuisbezorgen van Pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Gezond bedrijf wat zoekt naar nieuwe energieën! Bij interesse en-/of meer informatie verwijzen wij u naar info@vds-horeca.nl

Vraagprijs: € 220.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2196 Kita Foodbar

Knusse Foodbar in de zeer populaire Reinkenstraat in Den Haag. De plek waar de bewoners nog een praatje met elkaar maken bij de bakker en de slager en de straat welke bekend staat om zijn gezelligheid en het leuke publiek.

Vraagprijs: € 39.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4198 Horecalocatie in Belgisch Park

Deze voormalige viswinkel was gevestigd in dit prachtig hoekpand aan de Gentsestraat op Scheveningen. Onderdeel van viswinkel was ook de succesformule Vigo Cantina, die vanaf dag 1 elke dag vol zat! De ruimte is geschikt voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een All-day concept of bistro. De ligging is uitermate geschikt voor een ruim terras. U kunt langs de gehele hoekgevel tafels en stoelen plaatsen!

Vraagprijs: In overleg

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2195 Restaurant aan de Zoutmanstraat met mogelijkheid tot afhaal/ bezorgen

In het populaire Zeelheldenkwartier bieden wij dit onlangs geheel verbouwde Mexicaanse restaurant met mogelijkheid tot afhaal/ bezorgen aan.

Vraagprijs: € 45.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4187 Restaurant op Scheveningen

Een prachtig restaurant gevestigd in een mooi hoekpand op Scheveningen. Circa 36 zitplaatsen binnen en een gezellig terras met circa 25 zitplaatsen. Dit restaurant is in 2020 aangekocht, grondig verbouwd en compleet nieuw ingericht.

Vraagprijs: € 110.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar