Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2229 (Eet) Cafe Valkenboslaan

Lunchroom, dineren of (eet)cafe! Dit cafe op een prachtige hoek waar altijd ergens de zon schijnt is door privé omstandigheden niet open geweest en staat klaar voor actieve ondernemer of horeca-koppel wat van aanpakken weet! Huidige ondernemers hebben reeds geïnvesteerd in een nieuwe vloer, nieuwe bar en divers keukenapparatuur. Het onroerend goed is ook te koop. Vraagprijs € 335.000,00 K.K.

Vraagprijs: € 69.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4245 Restaurant aan de Reinkenstraat

Een sfeervol restaurant in één van de leukste winkelstraten van Den Haag. Er is een parkeerhaventerras aanwezig en een categorie 2 vergunning. Dit zeer goedlopende sushi-restaurant staat zeer goed aangeschreven. Een High-end Japanse keuken met een New Yorkse twist. De zaak is van oudsher een bruin café, en dit is zeker nog terug te vinden in de huidige situatie, met bistrostoeltjes, ruime bar en een echte bakstenen wand! De keuken is professioneel ingericht met veel ruimte en een afzuiging.

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4246 Eetcafé aan de Weimarstraat

Dit bekende goedlopende eetcafé is gelegen in de Weimarstraat, tussen de Valkenboskade en de Valkenboslaan in het Valkenboskwartier. De Weimarstraat staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. In deze straat kun je genieten van lokale lekkernijen en je laten verrassen door prachtige exotische producten.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1610 Restaurant/ horecalocatie op A- locatie aan de Turfmarkt in Den Haag

Wat een fantastische plek is dit om je eigen RESTAURANT te beginnen! Deze zaak is gelegen direct onder het stadhuis en recht tegenover het nieuwe Amare theater. Ook diverse Ministeries zijn op loopafstand in deze straat gevestigd, alsmede het Conservatorium en de Haagsche Vestiging van de Leidse Universiteit.

Vraagprijs: € 279.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Unieke kans! Nu sterk in prijs verlaagd! Dit prachtig restaurant is volledig nieuw verbouwd en ingericht in 2022. Het heeft circa 45 zitplaatsen en er is een gezellig terras voor de deur met circa 15 zitplaatsen.

Vraagprijs: € 65.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 5009 Horeca/Winkelruimte in Molenstraat

Te koop: Horeca/ winkelruimte in het hart van het historische centrum van Den Haag Uniek aanbod, compleet ingerichte RESTAURANT/ lunchroom HORECA locatie in het centrum van Den Haag. Het betreft hier een horeca/ winkelruimte in zijn geheel gelegen op de begane grond, een kelder, een kleine en een grote binnenplaats. Deze ruimte is vrij van huur en gebruik.

Huurprijs: € 4.100,00 incl. inventaris ex. BTW

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2228 Restaurant & Cafe-Lounge 1453

Per direct ter overname: (Turks) specialiteiten restaurant met zeezicht In dit alcoholvrije familierestaurant kunt u lekker genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch of 3 of 4 gangen menu voor het diner. De horecaruimte is gelegen pal naast de Scheveningse boulevard op de hoek met de Zeeruststraat onder het appartementencomplex Belle Mare naast de draailus van tramlijn 11. Zoals inmiddels breed bekend heeft de boulevard van Scheveningen een rigoureuze metamorfose ondergaan, ook ter hoogte van dit pand, waarbij het restaurant zeker kan genieten van zeezicht.

Vraagprijs: € 250.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2224 Lunchroom-Restaurant Torenstraat 32

Deze locatie is gelegen in het centrum van Den Haag recht tegen over de Grote Kerk aan de Torenstraat 32. Deze locatie is uitermate geschikt als lunchroom of restaurant. Het is niet mogelijk om een concept met grillfunctie hier te starten. Ook afhaal-bezorgrestaurant behoord tot de mogelijkheden.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4243 A1 horeca locatie aan de Stationsweg

Een toplocatie met een groot terras aan de “Rode Loper van Den Haag!” Het concept heeft zich vorig jaar gevestigd aan de Stationsweg. Het gebied rondom het Haagsche Hollands Spoor wordt steeds leuker en hipper met allemaal nieuwe restaurants en vele nieuwe (studenten)woningen.  

Vraagprijs: € 120.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4236 Strandexploitatie op Scheveningen

Ter overname, een unieke en goedlopende strandexploitatie aan de Scheveningse stranden. Ontdek de charme en levendige sfeer van dit gezellige strandpaviljoen met hoge omzet én potentie!

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar