Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 2225 Eetcafé in leuke buurt

Dit café bevind zich op een zonnige hoek aan de doorgaande weg van de Laan van Nieuw Oost-Indië in de Haagsche wijk het Bezuidenhout. Bij binnenkomst, zie je direct een ruime bar met daaromheen allerlei verschillende zitjes.  De bar is voorzien van een dubbele tapinstallatie en de nodige koelkasten en rvs-werkbanken. 

Vraagprijs: € 29.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4224 Het Hapje Snacks

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria, onderdeel van de bekende keten Het Hapje Snacks, aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

Vraagprijs: € 695.000,00, inclusief opstallen K.K.

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2126 Restaurant aan de Parkstraat

Vlakbij het Lange Voorhout vind je deze gezellige plek met een Italiaanse keuken, maar waar je net zo makkelijk kunt kiezen voor andere smaken! Horecagelegenheid met vergunning categorie 2, in het centrum van Den Haag.

Vraagprijs: € 65.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2226 Casco horeca/ winkelruimte

Te huur deze horeca/ winkelruimte is gevestigd in leuke straat in Bezuidenhout, tussen de woningen en kantoren. Voor vele doeleinden beschikbaar. De zaak heeft als laatste als toko gedraaid en is nu casco te huur. De locatie is geschikt voor vele doeleinden zoals toko, afhaal/bezorgrestaurant, lunchroom, broodjeszaak, snackbar, maar ook als winkel zoals bijvoorbeeld een tabakswinkel of mini supermarkt.

Huurprijs: € 1.000,00 per maand ex. BTW

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2224 Lunchroom-Restaurant Torenstraat 32

Deze locatie is gelegen in het centrum van Den Haag recht tegen over de Grote Kerk aan de Torenstraat 32. Deze locatie is uitermate geschikt als lunchroom of restaurant. Het is niet mogelijk om een concept met grillfunctie hier te starten. Ook afhaal-bezorgrestaurant behoord tot de mogelijkheden.

Vraagprijs: € 35.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2190 Scherpe laatprijs voor de snelle beslisser

Zeer bekend Mexicaans restaurant direct achter het strand van Scheveningen Dit goedlopende Mexicaans Restaurant ligt in een gezellige en toeristische buurt! Al jaren is dit een begrip in Den Haag. Naast de inventaris en goodwill is ook het onroerend goed te koop. Neem contact op voor de mogelijkheden met ons kantoor.

Vraagprijs: € 93.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4229 Horeca locatie in de Molenstraat

Sfeervol restaurant gelegen in het hart van het historische centrum van Den Haag.

Vraagprijs: € 49.900,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4232 Viswinkel aan de Prinsestraat

Deze prachtige viswinkel is gevestigd in een mooi hoekpand aan de Prinsestraat in Den Haag. Het pand heeft een hoge mate van zichtbaarheid en een goed vast klantenbestand. Meerdere horecaconcepten denkbaar!

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1606 Restaurant aan de Molenstraat in Den Haag

Nu ter overname: Restaurant met 150 zitplaatsen in het centrum van Den Haag. Midden in het levendige centrum van Den Haag bieden wij dit sfeervolle en ruime RESTAURANT aan.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2222 Horn of Africa

In het populaire Zeeheldenkwartier, vlakbij het Prins Hendrikplein is dit object gevestigd. Dit object heeft een categorie 1 vergunning zonder alcohol. Indien gewenst is een alcoholvergunning hier wel mogelijk. Bij binnenkomst stap je direct het restaurant in, achterin de zaak vindt je een grote bar. Achter deze bar ligt een behoorlijk grote keuken. Keuken is voorzien van goede, grote capaciteit afzuiging, gasfornuis, friteuses, koelingen, werkbanken en een reeds nieuw aangeschafte pizzaoven en deegmaler!

Vraagprijs: € 29.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar