Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1595 A-1 Locatie op het Plein in Den Haag

Dit fast- food restaurant is gevestigd op het Plein, een super A-1 locatie midden in hét uitgaansgebied van Den Haag. Op een steenworp afstand wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het Binnenhof, waar het Nederlandse parlement zich weer in de nabije toekomst weer zal gaan vestigen. Het Plein staat bekend om zijn vele restaurants, cafés en nachtclubs. In de zomer staat het vol met zonnige terrassen. Kortom: een prachtige plek om uit te gaan!

Vraagprijs: € 200.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1594 Café/ Restaurant op Top locatie in Den Haag

In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij dit goedlopende CAFE/ RESTAURANT in de discrete verkoop gekregen. Met de diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie!

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1533 NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK

NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNISPARK. Met ingang van het komende seizoen 2024 zoekt TC Park Marlot een nieuwe invulling voor de horeca en het baanonderhoud. De wens is om de horeca aan een professional uit te besteden. Deze ondernemer zal voor eigen rekening en risico de exploitatie voeren. Het is mogelijk om op het park gasten die geen lid zijn te ontvangen binnen en buiten de openingstijden van de club.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4218 Cafetaria Dee Dee’s

Mooie kans tot overname van een goedlopende cafetaria in Den Haag. Geen gedoe met verbouwingen of opstartproblemen, deze zaak is turn-key en staat klaar om door te starten!

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3001 Pintxos y Bebidas | Bites & Drinks op de Markt in Delft

Dit leuke intieme restaurant is gevestigd op het horeca plein in de studentenstad Delft en draait alles om samen te genieten, te delen en te ontdekken. Deze unieke locatie, welke zowel door locals als door toeristen wordt gezocht, is niet alleen ideaal voor voortzetting als Spaans tapas restaurant, maar biedt ook zeker mogelijkheden voor een lunchroom of brasserie. Dit is de perfecte kans voor een horeca-stel om hun passie voor gastvrijheid en heerlijke gerechten tot uiting te brengen.

Vraagprijs: € 105.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2215 Restaurant in het Zeeheldenkwartier

Instap klaar Restaurant in het Hart van Den Haag. Stap binnen in het hart van het Zeeheldenkwartier, waar een unieke kans op je wacht! Dit prachtige restaurant met 50 zitplaatsen, dat in 2022 volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht is, staat nu ter overname

Vraagprijs: € 99.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1593 Specialiteiten restaurant Mall of the Netherlands

Per direct te huur in the Mall: (Turks) specialiteiten restaurant met 160 zitplaatsen. The Westfield Mall of the Netherlands is met 280 winkels en Horeca één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Op een prominente plek nabij één van de ingangen van het centrum bieden wij een groot familierestaurant aan met 160 zitplaatsen op twee verdiepingen.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4224 Cafetaria Het Hapje

Zin in een smakelijk avontuur? Grijp dan nu je kans en neem deze bloeiende cafetaria aan het prachtige Zuiderpark in Den Haag over! Met indrukwekkende omzetten en state-of-the-art apparatuur, is dit een unieke kans!

Vraagprijs: € 695.000,00, inclusief opstallen

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan

Unieke kans! Dit prachtig restaurant is volledig nieuw verbouwd en ingericht in 2022. Het heeft circa 45 zitplaatsen en er is een gezellig terras voor de deur met circa 15 zitplaatsen.

Vraagprijs: € 125.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 3002 Sfeervol restaurant in Zoetermeer

Grijp deze unieke kans! Heb je altijd al gedroomd van het bezitten van een sfeervol restaurant met de magie van Griekenland? Dit is jouw moment! Dit Griekse restaurant, gelegen aan de Dorpsstraat in het sfeervolle Oude Dorp, is een oase van traditionele smaken, vriendelijke sfeer en ongeëvenaarde gastvrijheid. Gelegen in een levendige buurt, met een groot terras voor de deur met circa 80 zitplaatsen en prima parkeermogelijkheden.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar