Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout

Turn-key Japans restaurant in het mooie Benoordenhout. In 2021 is deze zaak volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. De populaire wijk heeft veel kantoren en een aantal scholen.

Vraagprijs: € 79.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4175 Restaurant in Wateringen

Dit succesvolle restaurant heeft 65 zitplaatsen en een mooi terras met 30 zitplaatsen. Het is gevestigd in een mooi hoekpand en er is een woning aanwezig! Het huidige energiecontract met zeer gunstige voorwaarden is over te nemen voor de volgende eigenaar! Er zijn ook financieringsmogelijkheden voor de juiste kandidaat!

Vraagprijs: € 75.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2190 El Sombrero

Zeer bekend Mexicaans restaurant direct achter het strand van Scheveningen Dit goedlopende Mexicaans Restaurant ligt in een gezellige en toeristische buurt! Al jaren is dit een begrip in Den Haag.

Vraagprijs: € 115.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4205 Juicebar in centrum van Den Haag

Deze gezellige juicebar is gevestigd in een hoekpand in het hartje centrum van Den Haag. De zaak is in 2021 vanaf casco volledig verbouwd en nieuw ingericht.Er worden hier de heerlijkste en gezondste sapjes en smoothies gemaakt. Er is ook een kleine kaart met bowls, salades en sandwiches.

Vraagprijs: € 32.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2176 Surinaams Begrip Centrum Den Haag

Surinaams Restaurant met hoge omzet ter overname inclusief inwerkperiode, recepturen en welbekende Handelsnaam “NEW MEYVA’’ New Meyva is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag. Dit Surinaamse restaurant staat klaar voor overname! De eigenaar gaat richting pensioengerechtigde leeftijd en wil daarom het stokje overdragen. Het voortzetten van een soortgelijk concept is daarom wenselijk. Uiteraard staat het je vrij ieder ander concept te starten.

Vraagprijs: € 135.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4187 Restaurant op Scheveningen

Een prachtig restaurant gevestigd in een mooi hoekpand op Scheveningen. Circa 36 zitplaatsen binnen en een gezellig terras met circa 25 zitplaatsen. Dit restaurant is in 2020 aangekocht, grondig verbouwd en compleet nieuw ingericht.

Vraagprijs: € 89.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4218 Cafetaria Dee Dee’s

Mooie kans tot overname van een goedlopende cafetaria in Den Haag. Geen gedoe met verbouwingen of opstartproblemen, deze zaak is turn-key en staat klaar om door te starten!

Vraagprijs: € 175.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2212 Kitty’s Corner

Dit leuke Mediterrane buurtrestaurant is gevestigd in een opvallende hoekpand met rondom veel terrasmogelijkheden. Er schijnt altijd wel ergens de zon! In de zaak vind u een kleine, maar complete keuken, een ruime bar en gezellige tafeltjes, die allemaal langs het raam zijn gesitueerd.

Vraagprijs: € 39.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1591 Cafetaria 't Pleintje

Deze snackbar met afhaal –en bezorg is gelegen in een hoekpand aan het Damplein in het oude centrum van Leidschendam. De zaak heeft al ruim 30 (!!) jaar dezelfde eigenaar. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen.

Vraagprijs: € 98.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4209 Wapen van Voorburg

Een unieke kans doet zich voor in het hart van Voorburg! Het Wapen van Voorburg, een bruisend café met een gezellig terras, staat te koop en is klaar voor nieuwe eigenaren om de fakkel over te nemen.

Vraagprijs: € 39.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar