Meld je aan
Direct ons laatste aanbod ontvangen?

ID: 1573 Thai2Go Paul Krugerlaan Den Haag

Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go, Deze mooie locatie is gelegen in de levendige wijk Transvaalkwartier. Naast de mogelijkheid van afhalen en bezorgen kan er ook in de locatie de heerlijke gerechten genuttigd worden. Er zijn circa 44 zitplaatsen aanwezig. De locatie is verder compleet ingericht. Kortom het is een instap klaar bedrijf met een hoog omzetniveau met dito netto resultaat.

Vraagprijs: € 89.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag

Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go, Gedempte Gracht. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. Naast de mogelijkheid van afhalen en bezorgen kan er ook in de locatie de heerlijke gerechten genuttigd worden. Er zijn circa 35 zitplaatsen aanwezig. De locatie is verder compleet ingericht. Kortom het is een instap klaar bedrijf met een hoog omzetniveau met dito netto resultaat.

Vraagprijs: € 129.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4184 Horecalocatie bij Kunstgarage Franx

Voor de horecaruimte van Kunstgarage Franx zijn wij opzoek naar een gedreven horecaondernemer(s) die weet wat er nodig is om van deze locatie een leuke hippe zaak te maken.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2181 Een mooie locatie aan de Stevinstraat

Deze mooie locatie aan de Stevinstraat is ideaal voor een echt horecakoppel, in welke variatie dat dan ook mag zijn!De Stevinstraat grenst aan het Belgisch Park en direct achter het populaire deel van het Scheveningse strand.Er is een divers aanbod aan winkels en horeca. Bewoners uit de omliggende wijken doen hier graag hun boodschappen.

Vraagprijs: € 70.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1572 Horecalocatie in Zoetermeer- woonhart, geschikt voor vele doeleinden

Deze zaak is gelegen in het woonhart Zoetermeer, waar je alles vind voor de inrichting van je huis, van hippe interieuraccessoires tot een complete keuken. Het winkelgebied bestaat uit zo’n 18 woon- en lifestylewinkels.

Vraagprijs: Op aanvraag

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2180 Buddha Bowl

Deze locatie aan het Prins Hendrikplein is ideaal voor het afhalen en bezorgen van maaltijden, daarnaast heeft het een prachtig terras op het plein.​ Binnen heeft inrichting een ontspannen uitstraling. Het terras aan de gevel geeft deze locatie een compleet gevoel.​

Vraagprijs: € 95.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 2179 Pompoen

In de gezellige Piet Heinstraat bieden wij deze lunchroom aan. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een stel om de onderneming te runnen. De inrichting is licht met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde.

Vraagprijs: € 35.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1536 Café aan de langste laan van Den Haag

In hartje centrum Den Haag is dit café ter overname. Deze zaak is startklaar, alleen de deur openen u kunt draaien! Ook is er geluidsisolatie aangebracht. Alle vergunningen zijn aanwezig.

Vraagprijs: Bod gevraagd

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 1570 Saladebar/Pokebowl/Bubble Tea in centrum Delft

Deze lunchroom/ dagzaak is gelegen op een TOP A-1 locatie in hartje centrum van Delft op steenworp afstand van de Markt, de Grote Kerk en het stadhuis. Dit is een zeer drukke locatie te midden van winkels en diverse andere horecabedrijven. Twee keer in de week een drukbezochte markt voor de deur.

Vraagprijs: € 35.000,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar


ID: 4186 Snackbar in Naaldwijk

Ter overname, afhaal en bezorgrestaurant gelegen in het centrum van Naaldwijk. Het restaurant is gevestigd aan de Rembrandtstraat, midden in het winkelcentrum. Hier vindt u een grote variatie aan winkels en gezellige horeca.

Vraagprijs: € 49.500,00

Lees meer Neem contact op

Beschikbaar