Veilingoverzicht

Hoe werkt het?

Bij deze veiling is er sprake van afslag. De startprijs en de bodemprijs worden bepaald door de verkoper. De vraagprijs wordt elke dag verlaagd met een vast bedrag van bijvoorbeeld € 500,00 of € 1.000,00. De koopsom waarvoor het horecabedrijf door u gekocht kan worden staat iedere dag op www.vds-horeca.nl/veiling.

Wanneer u biedt bij een bepaalde prijs, ontvangt u zo spoedig mogelijk – in ieder geval binnen twee dagen – het bericht of er aan u wordt gegund. Op dat moment staat de koopprijs vast en ontvangt u per e-mail de koopovereenkomst ter ondertekening. Binnen drie dagen na ondertekening dient een depot van 10% van de koopprijs te worden voldaan op de rekening van VDS Horeca. Indien u specifieke vragen heeft of voorwaarden wilt bespreken, dient u dat aan te geven binnen een werkdag nadat aan u is gegund.

Op de website staan de belangrijkste kenmerken van het horecabedrijf en voorwaarden voor de verkoop. U kunt altijd contact opnemen met VDS-Horeca voor meer informatie over de veiling, over het horecabedrijf of voor een bezichtiging. Meer informatie over het veilingproces, kunt u vinden via deze link.

Deze veiling biedt u een unieke kans een horecabedrijf te kopen voor een zeer scherpe prijs. Maar let op! Wacht u te lang, dan zijn anderen u voor.