ID:3039 Restaurant pachter gezocht voor een Boutique Hotel in Numansdorp

Op aanvraag

Het sfeervolle Boutique Hotel Opus One ligt in de gezellige winkelstraat van Numansdorp in de Hoeksche Waard. Op loopafstand van de binnenhaven staat het 19e eeuws monumentaal pand dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een chique boutique hotel.

Beschrijving

Mede dankzij Howarths Interiors werd een chique en warme uitstraling gecreëerd waar design, warmte en comfort hand in hand gaan. De 7 kamers, waarvan 1 suite, zijn allen uniek en variëren van “klein” en smaakvol tot ruim en opwindend mooi. De keuze is aan de gast, die hoe dan ook een sfeer aantreft die er helemaal op gericht is om een gevoel van ontspanning teweeg te brengen. “Home away from Home”

Op dit moment wordt het restauratieve gedeelte door de hotel eigenaren gerund. Hun wens is echter om voor het restaurant een geschikte kandidaat-pachter voor te vinden, iemand die zijn of haar passie voor gastvrijheid, smaak en beleving op deze mooie plek wil combineren met ondernemerschap. Iemand die een bewezen track-record heeft op culinair vlak, ambitieus is en bereid is om te investeren in aanpassingen in de keuken. Hier zal een bedrag van ongeveer
€ 25.000,- voor nodig zijn.

Van een kandidaat wordt verwacht dat je op de eerste plaats de gasten van Boutique Hotel Opus One op culinair vlak in de watten legt. Dit begint bij het ontbijt en eindigt bij het diner, maar ook het verzorgen van vergaderfaciliteiten, feesten en partijen. Daarnaast kan de ruimte zeker ook benut worden voor gasten van buitenaf, hier is in het voorste zitgedeelte zijn 26 zitplaatsen en in het achterste gedeelte ongeveer 30. Op de binnenplaats is een sfeervol terras met lounge gelegenheid.

De verhuur van hotelkamers zal in de toekomst door de huidige eigenaren worden gedaan, het gaat hier dus puur om de pacht van de restaurant faciliteiten.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Restaurant
Locatie
Ligging Gezellige winkelstraat van Numansdorp
Aantal m² 200 m2 verdeeld
Adres Voorstraat 24
Postcode 3281AV
Plaats Numansdorp
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie
Vraagprijs inventaris/goodwill Op aanvraag
Huurprijs OG Op aanvraag
Vraagprijs OG
Verplichtingen Kwaliteits eisen richting Hotel eigenaren
Bankgarantie 3 maanden
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *