ID: 2045 Scallywags Kettingstraat

Op aanvraag

Engelse beleving in Haagse binnenstad

Beschrijving

In hartje centrum Den Haag word je bij binnenkomst in Kettingstraat 8 ontvangen met een grote glimlach. Je waant je direct in Engelse sferen. Niet alleen de diverse schilderijen, lijsten en aankleding zorgen voor dit gevoel, vooral de eigenaren en hun heerlijke scones en sandwiches bezorgen je dit gevoel. Scallywags is een begrip in Den Haag. De eigenaren hebben al op verschillende locaties hun succesformule uitgebaat. Nu gaan ze nog eenmaal verhuizen naar de Haagse Bluf. Ze hebben daar al een locatie, maar krijgen meer ruimte. Dit is de rede dat ze hebben besloten afscheid te nemen van de Kettingstraat. Daarom is de naam “Scallywags” niet te koop.

De zaak heeft een oppervlak van 37m2. Het heeft een dubbel toilet en er mag alcohol geschonken worden. Binnen biedt ongeveer plaats aan 22 personen en buiten biedt het plek aan nog eens 20 tot 25 personen. Het terras heeft een gunstige zon-ligging. Er is een grote kelder onder de zaak, ideaal voor opslag of eventueel uitbreiding van de keuken. De Kettingstraat is ingesloten tussen de grote winkelstraten van Den Haag; de Venestraat, de Gravenstraat, de Spuistraat en de Passage.

Er rust een vergunning categorie 1 op met alcohol. Dit betekent dat de openingstijden van 07.00 tot 23.00 zijn. Op dit moment zijn de openingstijden van maandag tot en met woensdag van 11.00 tot 18.00. En van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00, ze zijn deze dagen ook open voor diner.

Kettingstraat 8 is bij uitstek geschikt voor iemand die houdt van het sociale contact met de gasten. De mogelijkheden die hier van toepassing zijn, zijn eindeloos.

 

 Alles op een rijtje:

Locatie, hartje centrum Den Haag

Gunstige huur

Zonnige terras

Zitplaatsen binnen 22

Zitplaatsen buiten 20-25

Vergunning categorie 1 met alcohol

Dubbele toiletgroep

 

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Maartje Hasselton, maartje@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchroom/restaurant
Locatie
LiggingHartje centrum Den Haag
Aantal m²37
AdresKettingstraat 8
Postcode2511 AN
PlaatsDen Haag
Woningnvt
Beschikbaarin overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGOp aanvraag
Vraagprijs OGnvt
Verplichtingennvt
Bankgarantie3 maanden
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =