ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier

Eetwinkel met zonnige binnentuin in het centrum van Den Haag, in de bruisende stadswijk zeeheldenkwartier, nabij Vredespaleis en Panorama Mesdag.

Neem contact opVerkocht onder voorbehoud

Beschrijving

In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafés vindt. Ook zijn hier het bekende Vredepaleis, Panorama Mesdag, de Koninklijke stallen en de Paleistuin te vinden.

De Anna Paulownastraat is één van de belangrijkste winkelstraten van het Zeeheldenkwartier. In deze straat vind je een verscheidenheid aan speciaalzaken en galeries, en natuurlijk het Anna Paulownaplein.

De eigenaren van de eetwinkel serveren verantwoord en gezond eten en ondernemen met social return. Alle taarten en producten zijn huisgemaakt. Ze verkopen brood van het Vlaamsch Broodhuys en andere verantwoorde producten uit de omgeving. Daarnaast cateren ze ook, ze cateren o.a. aan verschillende charitatieve instellingen, ambassades en theater.

Aan de achterzijde van het pand bevind zich een mooie binnentuin. Als je hier zit, heb je niet door dat je in één van de populairste buurten van Den Haag bent, zo stil! De ideale plek om te genieten van een kop koffie!

Op dit moment is de zaak geopend van maandag tot met zaterdag voor ontbijt en lunch. Op donderdag en vrijdag zijn ze tot later geopend en serveren/verkopen ze maaltijden. Op deze locatie is detailhandel  met een melding tot ondersteunende horeca van 25% van toepassing.

Alles op een rijtje:

  • Zeer gunstige huur
  • Gelegen in één van de populairste buurten van Den Haag
  • Zonnige binnentuin aan de achterzijde van het pand
  • Zitplaatsen binnen 16
  • Zitplaatsen buiten 20
  • Mooie espressomachine
  • Broodsnijmachine
  • Op maat gemaakte bar

 

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Maartje Hasselton, info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorieeetwinkel
Locatie
Liggingin de bruisende stadswijk zeeheldenkwartier
Aantal m²72
AdresAnna Paulownastraat 25
Postcode2518 BA
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
Beschikbaarin overleg
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG
Vraagprijs OGn.v.t.
Verplichtingenn.v.t.
Bankgarantie3 maanden
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =