ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM

Op aanvraag

Nu per direct te huur een multifunctionele horecalocatie van circa 274 m², met terras aan de historische Sluis van Leidschendam uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten

Beschrijving

Nu per direct te huur een multifunctionele horecalocatie van circa 274 m², met terras aan de historische Sluis van Leidschendam uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten

Het betreft de voormalige winkel van bakkerij Remmerswaal, welke zal worden omgeturnd tot hippe atelierruimtes waar creatieve vakmensen hun passie en ambacht delen. In deze inspirerende (werk)omgeving is ruimte voor 274m² horeca, met een mogelijkheid voor een terras van 33 m2 aan het water. De gevel zal na instemming en onder voorwaarden van het rijk worden omgeturnd met openslaande deuren wat de toegankelijkheid en uitstraling uiteraard zeer ten goed zal komen.

De buurt rondom de Sluis in Leidschendam is uitgegroeid tot een levendig horecagebied met een diversiteit aan leuke restaurants.

Wij bieden u de laatste mogelijkheid om in dit leuke horeca concentratiegebied uw restaurant te kunnen vestigen!

Aan de voorzijde is er een terras op de stoep voor het pand en aan de Sluis van totaal circa 33m².

Leidschendam- Voorburg is gelegen precies tussen Den Haag en Zoetermeer, op de grens van stad en land (Het Groene Hart) en heeft circa 75.000 inwoners, waarvan ruim 65% in de leeftijdscategorie tot 50 jaar. De gemeente is aan het groeien door veel grote meerjarige projecten wat voor kansen zorgt door een groter catchment area.

De horecalocatie leent zich uitstekend voor een “All day dining” concept waar iedereen, van jong tot oud en uit alle lagen van de bevolking zich thuis zal voelen. Een echte allemansvriend dus, die een toegevoegde waarde is voor het gebied, maar ook voor de creatieve vakmensen in de achtergelegen atelierruimtes en kleine werkplaatsen.

Verhuurder biedt een 5 + 5 jaar huurovereenkomst winkelruimte (7:290BW) aan. Het pand wordt casco opgeleverd en heeft een  horecabestemming (categorie 6 volgens de gemeente Leidschendam- Voorburg).

Uiteraard is het ook mogelijk om opslag/ magazijn/ kantoor te huren in de achtergelegen ruimte.

De huurprijs is 6.000,00 per maand (excl. BTW).

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of via info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Casco horecalocatie
Locatie
Ligging Aan het Sluisplein in Leidschendam
Aantal m² Circa 274
Adres Sluisplein 13 B
Postcode 2266 AV Leidschendam
Plaats Leidschendam
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill NVT
Huurprijs OG De huurprijs is 6.000,- per maand (excl. BTW).
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen NVT
Bankgarantie 3 maanden
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *