ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft

€ 125.000,-

Deze horecagelegenheid is gelegen aan één van de authentieke grachten van Delft.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze horecagelegenheid is gelegen aan één van de authentieke grachten van Delft. De zaak is in totaal ongeveer 116 m2 en is een mooie ruimte met een open keuken en achterin de zaak leuke zitjes. De zaak is 1,5 jaar geleden van casco af compleet nieuwe verbouwd en ingericht. De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien.

Na een lange verbouwing mag het resultaat er zijn! De zaak heeft een eigentijds karakter met circa 50 zitplaatsen. Achterin de zaak is een aparte spoelkeuken gevestigd en als u nog verder doorloopt treft u de zeer ruime opslag met aansluitend een achteringang voor leveranciers e.d.

Van 15 maart tot en met 15 oktober is er een vergunning voor het plaatsen van een terrasboot voor de deur. De vergunning loopt nog tot en met 2022 en kan daarna weer worden verlengd. De terrasboot meet circa 13,5 bij 3,5 meter en heeft circa 35 zitplaatsen.

Aan de Binnenwatersloot zijn onder andere ook gevestigd; Domino’s en Eazie.

De zaak ligt op ca. 3 minuten loopafstand van Centraal Station Delft. Binnenwatersloot geldt als belangrijke toegangsweg vanaf het station richting het centrum van Delft en kent hierdoor veel traffic.

 

De huidige ondernemers willen de zaak wegens omstandigheden verkopen. Indien u interesse heeft kan er een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging worden gemaakt en zal dit nader worden toegelicht.

 

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieLunchroom
Locatie
LiggingGelegen aan één van de leuke grachtjes van Delft
Aantal m²Circa 180 m2
AdresBinnenwatersloot 19
Postcode2611 BJ
PlaatsDelft
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 125.000,-
Huurprijs OG€ 2.500,- per maand excl. BTW
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenN.V.T.
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =