ID 4114 Bezorg en afhaalrestaurant in Delfgauw

€ 23.500,00 € 15.000,00

Wij bieden u aan een goed onderhouden horeca exploitatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw nabij de woonwijk Emerald. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie. Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Wij bieden u aan een goed onderhouden horeca exploitatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie. Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras.

Op dit moment is de zaak ingericht als fastfoodconcept met bezorgfunctie. Uiteraard zijn hier meerdere concepten mogelijk. De zaak is gelegen aan de overkant van de mooi wijk Emerald. Hier wonen veel tweeverdieners en de huizenprijzen zijn bovengemiddeld. Dit kan voor u een goede markt zijn voor bezorging en afhalen!

De zaak biedt plaats aan circa 20 personen maar dit is zeker nog uit te breiden. De counter met open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Achterin bevindt zich een inkoopkoelcel en zeer veel opslagruimte.

De ligging van de nabije scholen, winkels en de TU Delft zal ok zeker bijdragen aan de omzetten.

 

 

Meer informatie: VDS Horecamakelaar Christiaan Spoel 070- 330 66 87 of email naar

Info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieAfhaal en bezorgrestaurant
Locatie
LiggingAan een druk doorgaande weg.
Aantal m²Circa 120 m2
AdresDelftsestraatweg 152
Postcode2645 AC
PlaatsDelfgauw
Woningn.v.t.
BeschikbaarPer direct
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 15.000,00
Huurprijs OGCirca € 1500,00 excl. btw.
Vraagprijs OGn.v.t.
VerplichtingenGeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =