ID: 4108 By J&M

Nu ter overname zeer leuk restaurant in de gewilde Prinsestraat van Den Haag!

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Nu ter overname zeer leuk restaurant in de gewilde Prinsestraat van Den Haag!

De Prinsestraat is onderdeel van het Hofkwartier. Dit gedeelte van Den Haag Centrum is een gezellige mix van horeca, winkels en kunst. Bewoners, expats, bezoekers en toeristen weten allemaal hun weg te vinden naar deze authentieke en historische winkelstraat. Op dit moment wordt de straat helemaal opgeknapt. Voor de deur is alles al klaar.
Dit sfeervolle restaurant is momenteel 5 dagen per week geopend. Zondag en maandag is het gesloten. De openingstijden zijn van 15:00 uur tot 22:00 uur. Uitbreiding van deze tijden is zeker mogelijk. De vergunning is categorie 2, welke openingstijden toelaat van 07:00 uur tot 02:00 uur.

De zaak biedt plaats aan ongeveer 30 personen. Achterin is een zeer gezellig tuin welke plaats biedt aan ongeveer 20 personen. Bij binnenkomst is er een gezellige bar aanwezig met circa 7 barkrukken. De zaak ademt een huiskamersfeer met verschillende zitjes en open haard!
Onder het restaurant is tevens een zeer ruime kelder aanwezig met stahoogte. Deze wordt gebruikt als opslag.

Op dit moment is er een gevelterras aanwezig met 12 zitplaatsen, maar er is nu ook de mogelijkheid om een parkeerhaventerras aan te vragen. Dit wordt ook door de huidige eigenaar onderzocht.

De Prinsestraat is goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Op loopafstand kun je parkeren bij Q-Park Torengarage. Wie liever gebruik maakt van het openbaar vervoer kan vanaf Den Haag Centraal Station de tram nemen. In minder dan een minuut loop je vanaf halte Noordwal naar de Prinsestraat.

Er is een mogelijkheid tot overname van het onroerend goed. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Christiaan Spoel via info@vds-horeca.nl of op 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingIn een druk woon en winkelgebied
Aantal m²Circa 116 m2
AdresPrinsestraat 99
Postcode2513 CC
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OGCirca € 2800,00 per maand, vrijgesteld van BTW
Vraagprijs OGEr is een mogelijkheid tot overname van het onroerend goed. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
VerplichtingenGeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huurwaarborg
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =