ID: 4106 Restaurant in het centrum van Delft

€ 89.500,00

Aan één van de mooie grachten van Delft is dit fantastische restaurant gevestigd. Het historische en karakteristieke pand komt uit 1815. De zaak is in 2016 compleet gerestyled, maar wel met behoud van de oude elementen van dit monumentale pand.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Aan één van de mooie grachten van Delft is dit fantastische restaurant gevestigd. Het historische en karakteristieke pand komt uit 1815. De zaak is in 2016 compleet gerestyled, maar wel met behoud van de oude elementen van dit monumentale pand.

De zaak is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich in het voorste gedeelte de gezellige bar waar gasten kunnen genieten van een aperitief. Ook in deze ruimte zijn tafels aanwezig voor het diner. Halverwege de zaak bevindt zich rechts de keuken met daartegenover ook een aantal tafels. Vervolgens komt u in het achterste gedeelte met ook nog enkele tafels en aansluitend de mooie binnentuin met terras.

Halverwege het restaurant kunt u met een ouderwetse wenteltrap naar de eerste etage. Hier komt u bij een aparte ruimte welke gebruikt kan worden voor privégelegenheden. Deze ruimte is ook voorzien van een eigen bar.

Het restaurant biedt plaats aan circa 40 zitplaatsen en het terras in de binnentuin biedt plaats aan circa 25 personen. Als u de bovenruimte bij het restaurant betrekt, dan is er een mogelijkheid tot circa 65 zitplaatsen binnen.

De keuken is voorzien van alle gemakken en is letterlijk het hart van het bedrijf.

Op dit moment is het restaurant geopend van dinsdag t/m zaterdag en alleen voor diner. Het verruimen van deze openingsdagen/tijden zal uiteraard bijdragen aan meer omzet. In de nabijheid zijn diverse zaken open met lunchtijd dus dit biedt zeker mogelijkheden.

Overname van het huidige concept is zeker mogelijk maar het staat u vrij om uw eigen concept te starten.

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op me Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl  of  070 – 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie
Locatie
LiggingOp een steenworp van het centrum van Delft
Aantal m²Circa 180 m2
Adres
Postcode
PlaatsDelft
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 89.500,00
Huurprijs OGCirca € 3.165,00 per maand excl. btw
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenÉén personeelslid
Bankgarantie3 maanden huurwaarborg
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − vier =