ID: 4105 Surinaams eethuisje in het centrum van Den Haag

Wij bieden u aan een mooie horecalocatie in hartje centrum van Den Haag. De zaak is gezellig ingericht en doet dienst als Surinaams eethuisje. Uiteraard zijn er verschillende concepten mogelijk.

Beschrijving

Wij bieden u aan een mooie horecalocatie in hartje centrum van Den Haag. De zaak is gezellig ingericht en doet dienst als Surinaams eethuisje. Uiteraard zijn er verschillende concepten mogelijk.

De zaak biedt plaatst aan circa 20 personen. In de zaak bevindt zich een open keuken met professionele afzuiging en keukenapparatuur.

 

Het wordt mogelijk om een klein terras aan de gevel te plaatsen.

 

De Raamstraat is gelegen tussen de Vlamingstraat en de Grote Markt. Wat voorheen een achterafstraatje was wordt nu een gezellig straat met beter aanzien. De klinkers worden schoongespoten er komen gezellige bloembakken, de straatverlichting wordt aanzienlijk verbeterd en er komt ruimte voor de afvalcontainers die aan het zicht worden onttrokken.

 

Maar bovenal wordt er een unieke muurschildering gemaakt door The Hague Street Art. Dit kunstwerk zal de straat zeker doen opleven!

 

 

De huidige vergunning is categorie 2. Dit laat openingstijden toe van 07:00 uur tot 02:00 uur, 7 dagen per week. Alcoholvergunning aanwezig.

 

Uiteraard staat het u vrij om uw eigen concept te realiseren op deze mooie locatie. Gezien het verzorgingsgebied zal een formule met bezorgfunctie uitermate geschikt zijn.

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op met Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070 – 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieAfhaal/ bezorg
Locatie
LiggingIn het centrum van Den Haag
Aantal m²Circa 52 m2
AdresRaamstraat 13
Postcode2512 BX Den Haag
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGOp aanvraag
Vraagprijs OG
Verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − vijf =