ID: 4104 Mooie kiosk op de Statenlaan

Deze mooi kiosk aan de Statenlaan is in 2018 volledig nieuw verbouwd en ingericht. De kiosk is gelegen in één van de mooiste wijken van Den Haag, het Statenkwartier.

Beschrijving

Deze mooi kiosk aan de Statenlaan is in 2018 volledig nieuw verbouwd en ingericht. De kiosk is gelegen in één van de mooiste wijken van Den Haag, het Statenkwartier. Deze wijk is enorm geliefd bij expats en heeft een zeer ruim aanbod van hoogwaardige winkels en horeca. De haven van Scheveningen is gelegen op 5 minuten lopen en het is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

In het Statenkwartier zitten diversen Nederlandse en internationale scholen. Dit kan zeker een goede doelgroep voor u zijn.

De huidige eigenaar heeft met zijn Enoteca en Osteria Italië naar Nederland gebracht. Midden in de levendige “Fred” beleef je hier de echte Italiaanse leefwijze. Zo geniet je ’s ochtends vroeg van een heerlijk sterke Italiaanse koffie en kun je in de loop van de dag proeven van de meest smaakvolle Italiaanse gerechten en delicatessen welke worden begeleid door bijpassende Italiaanse wijnen.

De kiosk is vorig jaar compleet nieuw ingericht met hoogwaardig materialen. De keuken is zeer professioneel met goede afzuiging. Ook is er een dubbel toilet aanwezig.

De kiosk biedt plaats aan circa 25 personen. U heeft ook de beschikking over een fantastisch terras welke plaats biedt aan circa 50 personen.

De huidige vergunning is categorie 1. Dit laat openingstijden toe van 07:00 uur tot 23:00 uur, 7 dagen per week. Ook is er alcoholvergunning aanwezig.

Uiteraard staat het u vrij om uw eigen concept te realiseren op deze mooie locatie.

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op me Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070 – 330 66 87. Neem hiervoor contact op via ino@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieItaliaanse kiosk/ lunchroom
Locatie
LiggingIn het Statenkwartier, vlakbij de Frederik Hendriklaan
Aantal m²41
AdresStatenlaan 38K
Postcode2582 GN Den Haag
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGOp aanvraag
Vraagprijs OG
VerplichtingenGeen
Bankgarantie2 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 8 =