ID: 4101 Italiaans/ internationaal restaurant met idyllische terrastuin in het centrum van Delft

Op aanvraag

Dit Italiaanse/ internationaal restaurant is gevestigd op een unieke locatie in het centrum van Delft en heeft een prachtige binnentuin.

Neem contact opVerkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Dit Italiaanse/ internationaal restaurant is gevestigd op een unieke locatie in het centrum van Delft en heeft een prachtige binnentuin.

Er wordt hier sinds 2005 met dagverse producten en liefde gekookt. Er is plaats voor circa 60 personen De totale oppervlakte van dit pand is circa 184 m2. De idyllische achtertuin biedt plaats aan circa 34 personen. Dit is zeker uit te breiden met nog 10 couverts.

Begin 2017 is dit restaurant getroffen door een onfortuinlijke brand. Daardoor is de zaak volledig van casco weer opgebouwd en ingericht. Na circa 5 maanden was het restaurant weer open, en met veel succes! De omzetten waren direct weer op een uitstekend niveau. De huidige eigenaren zijn nu, na 14 jaar, toe aan een nieuwe uitdaging.

De keuken is modern en voorzien van alle gemakken, met een aparte spoelruimte.

Dit pand ligt in een hoog horecaconcentratie gebied en is op loopafstand van de bekende Markt van Delft. Delft heeft ruim 100.000 inwoners en dit aantal stijgt elk jaar met zo’n 10 %. De grootste leeftijdscategorie is 25 tot 45 jaar met een kleine 30.000 personen.

Op dit moment is het restaurant alleen open met diner. Het is uiteraard mogelijk om open te gaan voor de lunch.

De huidige openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag en alle feestdagen gesloten.

Tevens is dit restaurant voor vakantieperiodes tezamen 6 weken gesloten per jaar. Aanpassing van de openingstijden zal uiteraard de omzet doen stijgen.

 

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel, VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingCentrum van Delft
Aantal m²Circa 184 m2
AdresVoorstraat 20
Postcode2611 JR
PlaatsDelft
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGOp aanvraag
Vraagprijs OG
VerplichtingenN.V.T.
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + dertien =