ID: 4100 Restaurant in het Segbroek

tegen elk aannemelijk bod

Deze horecagelegenheid is gevestigd op de Laan van Meerdervoort, de langste laan van Nederland. Momenteel ligt de focus op het afhalen en bezorgen, maar het draaien van diner/ lunch zal de omzet zeker doen stijgen.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze horecagelegenheid is gevestigd op de Laan van Meerdervoort, de langste laan van Nederland. Momenteel ligt de focus op het afhalen en bezorgen, maar het draaien van diner/ lunch zal de omzet zeker doen stijgen.

In deze zaak wordt de echte Amerikaanse burgersfeer gecreëerd. Alles is hier aanwezig om de mooiste burgers op tafel te zetten of om te bezorgen!

Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 285 m2. Dit is verdeeld over de begane grond en een zéér ruime kelder met stahoogte.

De locatie is uitermate geschikt voor een gezellig eetcafé of buurtrestaurant. Het restaurant ligt relatief dicht bij het strand. In de omgeving wonen veel gezinnen met kinderen die eerst naar het zuiderstrand gaan en ’s avonds geen zin meer hebben om te koken. Hier liggen zeker uw kansen!

Dit pand ligt in de wijk Segbroek, en buurt de Vruchtenbuurt. In de Vruchtenbuurt zijn circa 80% koopwoningen en circa 78% meergezinswoningen. De bevolkingsdichtheid is zeer hoog en er zijn vele scholen in de omgeving.

Er zijn parkeermogelijkheden en ook is deze plek goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onder andere de randstadrail en diverse bussen rijden hier in de buurt.Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Christiaan Spoel via info@vds-horeca.nl of op 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant / afhaal en bezorg
Locatie
LiggingAan de langste laan van Nederland, de Laan van Meerdervoort
Aantal m²Circa 285 m²
AdresLaan van Meerdervoort 638
Postcode2564 AL
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwilltegen elk aannemelijk bod
Huurprijs OGCirca € 1600,00 per maand excl. BTW.
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenGeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huurwaarborg
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + zeventien =