ID: 4098 Restaurant in de Javastraat

Dit authentieke Italiaanse restaurant is gevestigd in de Javastraat, tegenover de Malle Molen, in Den Haag. De zaak is ruim opgezet en heeft verschillende niveaus.

Neem contact opVerkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Dit authentieke Italiaanse restaurant is gevestigd in de Javastraat, tegenover de Malle Molen, in Den Haag. De zaak is ruim opgezet en heeft verschillende niveaus.

De Javastraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van hoogwaardige bedrijven, instellingen en diverse winkels en horecazaken.

Bij binnenkomst valt direct het lichte karakter op van dit prachtige restaurant. De tafels zijn ruim opgesteld en verdeeld over 2 niveaus. Links achterin is de bar met aansluitend de keuken met ruime opslag.

Aan de overzijde van de bar is een gezellig zitje gecreëerd met heerlijk stoelen waar de gasten kunnen genieten van hun aperitief of digestief.

De keuken is volledig geoutilleerd en praktisch ingedeeld. De afwas bevindt zich in een apart gedeelte.

Het restaurant biedt op dit moment ruimte aan circa 40 personen, maar dit is zeker uit te breiden doormiddel van een andere opstelling van de tafels.

Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen zijstraten. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is mogelijk met tram 1 en 10. En buslijnen 22 en 24.

Nadere informatie: Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingAan de drukke Javastraat
Aantal m²149 m2
AdresJavastraat 138A
Postcode2585 AX
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG
Vraagprijs OG
VerplichtingenGeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 10 =