ID: 4094 Café in het centrum van Den Haag

€ 119.500,00

De pareltjes vindt je vaak in de kleine achterafstraatjes, dat klopt! Deze bruine kroeg is gelegen in de gezelligste kleine straatjes van Den Haag, het Hofkwartier!

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

De pareltjes vindt je vaak in de kleine achterafstraatjes, dat klopt! Deze bruine kroeg is gelegen in de gezelligste kleine straatjes van Den Haag, het Hofkwartier.

Dit café is 7 dagen per week geopend en staat zéér bekend bij studenten en expats. De zaak heeft de heerlijke ambiance van een bruine kroeg met veel bieren van de tap. De zaak is ook uitstekend geschikt voor groter groepen.

De bar is ruim opgezet, er zijn diverse statafels en gezellige zitjes aanwezig.

Op dit moment wordt er geen eten geserveerd maar de mogelijkheden zijn er zeker. Achterin de zaak treft u een ingerichte keuken met daarbij een opslag. Ook is er nog een aparte ruimte aanwezig met opslag en een grote inloopkoelcel.

Er staat een pooltafel, 2 dartbanen en er zijn diverse tv-schermen aanwezig waar alle grote sportevenementen worden uitgezonden.

Kortom, bent u op zoek naar een horecalocatie midden in het centrum van Den Haag, met een categorie 2 vergunning, reageer dan snel.

Vergunning categorie 2
Alcoholvergunning aanwezig
Gezellig terras

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel op 070- 330 66 87. Of mailt u naar info@vds-horeca.nl, Of bel vrijblijvend naar 070-330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieBar/ Café/ Dancing
Locatie
LiggingCentrum van Den Haag
Aantal m²Circa 172 m2
AdresPapestraat 30A
Postcode2513 AW
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 119.500,00
Huurprijs OGCirca € 5000,00 excl. btw
Vraagprijs OGn.v.t.
VerplichtingenInBev.
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + veertien =