ID: 4093 Restaurant op de levendige Denneweg en het Buurtschap 2005

€ 25.000,00 excl. BTW

NU PER DIRECT TE HUUR:
Wij bieden u aan op één van mooiste horecalocaties van Den Haag een compleet ingericht RESTAURANT.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

NU PER DIRECT TE HUUR:

Wij bieden u aan op één van mooiste horecalocaties van Den Haag een compleet ingericht RESTAURANT. Kosten nog moeite zijn een aantal jaren geleden gespaard gebleven, om dit prachtige en bekende horecapaleis om te turnen naar een brasserie/restaurant waar op hoog niveau gekookt kan worden, maar waar net zo gemakkelijk een laagdrempelige formule kan floreren.

Het hippe en trendy RESTAURANT is gelegen in een markant hoekpand, middenin een populair en levendige uitgaansgebied in Den Haag. De totale oppervlakte van het restaurant is 243m², inclusief een semi open keuken. Verder zijn er terrasmogelijkheden voor de deur.

Midden in het centrum van Den Haag, op 50 meter van het statige Hotel Des Indes, dichtbij diverse theaters en musea is dit met recht een superlocatie! Er rust een horecabestemming bestemming op het pand wat inhoudt dat in het weekend kan worden door gegaan tot 2.30 uur. Deze zaak is voor vele doeleinden geschikt, als (specialiteiten)restaurant of eetcafé, maar kan evengoed worden omgevormd tot grand café of borrellokaal. Gezien de locatie midden tussen middenin het uitgaansgebied, tussen de kantoren, in een straat met  diverse horecagelegenheden leent deze zaak zich ook uitstekend voor de zakelijke markt met a la carte lunches, diners, vergaderingen/bijeenkomsten en bedrijfsborrels, recepties etc.

Het restaurant is volledig ingericht. Er is een complete keuken aanwezig met alle benodigde apparatuur.  De vraagprijs voor de overname van de inventaris is € 25.000,- (excl. BTW).

Momenteel is het bedrijf gesloten. Wij zijn dan ook op zoek naar een horeca ondernemer of horeca (echt)paar die OP KORTE TERMIJN deze instapklare zaak wil overnemen.

Het pand kan vrij van verplichtingen worden opgeleverd.

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op me Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070 – 330 66 87.Neem hiervoor contact op via info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingIn het hoge horecaconcentratiegebied ‘’het buurtschap 2005’’
Aantal m²Circa 243
AdresHooistraat 1
Postcode2514 BM
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 25.000,00 excl. BTW
Huurprijs OG€ 7.500 per maand excl. BTW
Vraagprijs OGN.V.T
VerplichtingenGeen verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − tien =