ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier

45000

Midden in een goed verzorgingsgebied is deze Italiaanse bezorgservice gevestigd. Al sinds 2016 is dit bedrijf hier gevestigd en heeft in zo’n 3 jaar een goed imago opgebouwd in de wijk e.o.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Midden in een goed verzorgingsgebied is deze Italiaanse bezorgservice gevestigd. Al sinds 2016 is dit bedrijf hier gevestigd en heeft in zo’n 3 jaar een goed imago opgebouwd in de wijk e.o.

Het pand heeft een huurprijs van: circa € 845,49 excl. btw. voor de inventaris/ goodwill wordt een vraagprijs gehanteerd, deze wordt alleen telefonisch doorgegeven. Bij de inventaris horen onder andere 1 grote koelcel, lopende bandpizza oven, grote deegmachine, deegbolmachine, kaasraspmachine, 4 koelwerkbanken en alle andere benodigdheden om pizza’s te maken.

Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 99 m2 en is gebouwd in 1916.

Het is zeker mogelijk om het huidige concept door te zetten, maar er kan ook een ander concept in zoals Sushi, Indisch, Thais etc.

Zeer dichtbij deze locatie bevinden zich twee grote scholen, de Haagse Hogeschool (25.000 studenten) en het ROC Mondriaan leeghwaterplein (18.000 studenten). Deze scholen bieden een goede afzetmarkt.

Ook is deze locatie vlakbij de Haagse Binckhorst, dit gebied krijgt momenteel een hele ontwikkeling. Binnen nu en vijf jaar is de Binckhorst het nieuwe centrum van Den Haag!

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieAfhaal/ bezorg
Locatie
LiggingIn het laakkwartier, midden in een goed verzorgingsgebied
Aantal m²Circa 99
AdresRijswijkseweg 205
Postcode2516 HD
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 45.000,00
Huurprijs OG€ 845,49 per maand, excl. BTW
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenGéén
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + vier =