ID: 4088 Restaurant Bon Vivant

€ 99.500,00 € 75.000,00

Wij bieden u aan, een zeer bekend restaurant/ bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout.
(Mogelijkheid tot financiering)

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Ter overname Restaurant Bon Vivant in het bekende Haagse Bezuidenhout.

Dit restaurant bevindt zich in één van de oudste en gezelligste buurten van Den Haag. Het restaurant heeft een uitstekende staat van dienst en bestaat als sinds 1988!! Het Restaurant heeft momenteel ook een afhaal/ bezorg service. Op dinsdag en woensdag is het restaurant geopend van 17:00 uur – 00:00 uur, op donderdag tot zaterdag van 17:00 uur – 01:00 uur en op zondag van 17:00 uur – 00:00 uur. Op maandag is het restaurant gesloten. Door bijvoorbeeld lunch te gaan draaien, of eventuele uitbreiding van de openingstijden zal de omzet zeker gaan stijgen.

Het pand komt uit het jaar 1894 en heeft een totale oppervlakte van circa 150 m2. De zaak is een aantal jaar jaar geleden opnieuw gerenoveerd en ingericht. Het restaurant biedt plaatst aan circa 75 personen. Achterin bevindt zich een tuinterras met circa 12 zitplaatsen.

Op het pand rust een categorie 2 horecavergunning. Dit wil zeggen dat er op donderdag tot zaterdag gedraaid mag worden tot 02:30 uur, de overige dagen mag de exploitatie open blijven tot 02:00 uur.

Overname van het huidige concept is natuurlijk mogelijk, maar ook andere concepten kunnen hier worden geëxploiteerd zoals Sushi, Italiaans, All you can eat etc.

De Tweede Kamer vanaf 2020 voor een periode van 5 jaar verhuizen van het Binnenhof naar de Bezuidenhoutseweg! Dit is op loopafstand van de Bon Vivant en zal zeker een positieve impuls geven!

Bij de juiste kandidaat zijn er mogelijkheden voor huurkoop/financiering van de overname.

 

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met VDS Horecamakelaar via info@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingBezuidenhout, vlakbij het Malieveld en de Theresiastraat
Aantal m²Circa 150 m2
AdresLaan van Nieuw Oost-Indië 9a
Postcode2593 BH
PlaatsDen Haag
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 75.000,00
Huurprijs OG€ 2500,00 per maand geen BTW
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenGéén
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − zeven =