ID: 4088 Restaurant Bon Vivant

€ 99.500,00

Wij bieden u aan, een zeer bekend restaurant/ bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout.
(Mogelijkheid tot financiering)

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

Wij bieden u aan, een zeer bekend restaurant/ bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout.

Dit restaurant bevindt zich in één van de oudste en gezelligste buurten van Den Haag. Het restaurant heeft een uitstekende staat van dienst en bestaat als sinds 1988!!

Het restaurant heeft momenteel ook een afhaal/ bezorg service. Op dinsdag en woensdag is het restaurant geopend van 17:00 uur – 00:00 uur, op donderdag tot zaterdag van 17:00 uur – 01:00 uur en op zondag van 17:00 uur – 00:00 uur. Op maandag is het restaurant gesloten. Door bijvoorbeeld lunch te gaan draaien, of eventuele uitbreiding van de openingstijden zal de omzet zeker gaan stijgen.

Het pand komt uit het jaar 1894 en heeft een totale oppervlakte van circa 150 m2. Er wordt een maandelijkse huurprijs gehanteerd van circa € 3000,00 geen BTW. De zaak is circa twee jaar geleden opnieuw gerenoveerd en ingericht. Het restaurant biedt plaatst aan circa 75 personen. Achterin bevindt zich nog een tuinterras met circa 12 zitplaatsen.

Op het pand rust een categorie 2 horecavergunning. Dit wil zeggen dat er op donderdag tot zaterdag gedraaid mag worden tot 02:30 uur, de overige dagen mag de exploitatie open blijven tot 02:00 uur.

Overname van het huidige concept is natuurlijk mogelijk, maar ook andere concepten kunnen hier worden geëxploiteerd zoals Sushi, Italiaans, All you can eat etc.

Tevens zal de Tweede Kamer voor een periode van 5 jaar verhuizen naar de Bezuidenhoutseweg! Dit is op loopafstand van misschien wel uw restaurant!

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met VDS Horecamakelaar via info@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Restaurant
Locatie
Ligging Bezuidenhout, vlakbij het Malieveld en de Theresiastraat
Aantal m² Circa 150 m2
Adres Laan van Nieuw Oost-Indië 9a
Postcode 2593 BH
Plaats Den Haag
Woning N.V.T.
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 99.500,00
Huurprijs OG € 3000.00, per maand geen BTW
Vraagprijs OG N.V.T.
Verplichtingen Géén
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 7 =