ID: 4086 Lunchroom aan de Thomsonlaan

€ 75.000,00

Deze mooie lunchroom is gelegen in winkelgebied "De Fahrenheit". De zaak is ruim opgezet en heeft een parkeerhaventerras aan de voorkant én een mooi tuinterras aan de achterkant, welke vergund is.

Neem contact op Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Nu ter overname aangeboden, een lunchroom aan de Thomsonlaan.

Deze lunchroom is gevestigd in de Bomenbuurt, in winkelgebied de Fahrenheit. Het pand heeft een totale oppervlakte van 115 m2en heeft en mooi tuinterras aan de achterzijde en aan de voorzijde een
parkeerhaventerras.

De zaak biedt plaats aan circa 40 personen, maar dit is zeker uit te breiden. De open keuken is goed geoutilleerd en biedt goed overzicht op de zaak. Achterin de zaak bevind zich het toilet met aansluitend een ruime opslag.

De zaak is goed onderhouden.

De zaak focust zich op goeie koffie, verse kruidenthee, vers gemaakte soepen, gezonde sappen en smoothies en overheerlijk handgemaakt brood. De zaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 8:00 tot 18:00. Daarnaast bewijst deze onderneming met de producten en take-away maaltijden dat afhalen wel degelijk gezond kan zijn. Openingstijden zijn mogelijk van 07.00 tot 23.00.

De bomenbuurt is welbekend in Den Haag, er wonen 14.695 inwoners met een gemiddelde leeftijd rond de 40 jaar. Huidig concept kan worden doorgezet, maar er kunnen ook andere concepten worden gerealiseerd.

Dit pand is uitermate geschikt voor een (horeca)koppel! De huurprijs bedraagt € 1.850,-, de vraagprijs voor de inventaris en goodwill is € 75.000,-. De zaak heeft in de afgelopen jaren een goed imago in de buurt gecreëerd.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel, VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Lunchroom, dagzaak
Locatie
Ligging In een druk winkelgebied
Aantal m² Circa 115 m2
Adres Thomsonaan 100a
Postcode 2565 JG
Plaats Den Haag
Woning n.v.t.
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 75.000,00
Huurprijs OG € 1850,00 excl. btw.
Vraagprijs OG n.v.t.
Verplichtingen Geen
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 13 =