ID: 4083 Ter overname, grand Café met nachtontheffing nabij het Haagse Plein

Grijp nu uw kans om uw eigen succesvolle bar/restaurant/café te beginnen op nog geen 20 meter afstand van het bekende Haagse Plein.

Beschrijving

Grijp nu uw kans om uw eigen succesvolle bar/restaurant/café te beginnen op nog geen 20 meter afstand van het bekende Haagse Plein.

Tussen station Den Haag Centraal en het Haagse plein ligt deze zaak. Dagelijks lopen, lunchen, eten en drinken vele mensen wat op het Plein in Den Haag. Wij bieden u aan: Een onlangs compleet gerenoveerde horecalocatie met een oppervlakte van circa 337 m2. Niks is hierbij aan het toeval overgelaten; luchtbehandeling, airconditioning, geluidsinstallatie, camerasysteem, biertechniek etc.

Op dit pand rust een categorie 2 vergunning (met een nachtontheffing) dit houdt in dat doordeweeks tussen 7.00-04.00 uur en in het weekend tot 05.00 uur geëxploiteerd kan worden. Huidige openingstijden zijn: woensdag 17:00 – 02:00, donderdag 17:00 -04:00, vrijdag en zaterdag 17:00 – 05:00 en zondag tot en met dinsdag gesloten. Uitbreiding van de huidige openingstijden behoort uiteraard tot de opties!

Het huidige concept kan eventueel worden doorgezet, ook een ander concept kan hier worden gerealiseerd.

De verhuurder van dit pand heeft zeer aantrekkelijke afspraken met Heineken, hierdoor is er sprake van een zogenaamde bierkorting. Deze locatie heeft een horecavergunning op zowel de begane grond als de 1ste verdieping.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel op 070- 330 66 87. Of mailt u naar info@vds-horeca.nl, Of bel vrijblijvend naar 070-330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCafé/ bar
Locatie
LiggingMidden in het mooie centrum vlak bij het Haagse Plein
Aantal m²337
AdresHerenstraat 6
Postcode2511 EA
PlaatsDen Haag
WoningNVT
BeschikbaarPer direct
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGOp aanvraag
Vraagprijs OGNVT
VerplichtingenZie tekst
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − twaalf =