ID: 4081 A1-Horecalocatie aan de Korte Poten te Den Haag

€ 30.000,00

Wij bieden u aan, midden in het centrum van Den Haag met Het Plein om de hoek, een fantastische horecalocatie op de Korte Poten.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

Wij bieden u aan, midden in het centrum van Den Haag met Het Plein om de hoek, een fantastische horecalocatie op de Korte Poten.

Momenteel is de locatie een ijssalon met patisserie. Er worden hier de icerolls gemaakt, bekend uit Thailand. Verder worden er ook crêpes, poffertjes en Belgisch wafels geserveerd.

Uiteraard staat het u vrij om een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak etc.
De zaak is een jaar geleden compleet vernieuwd en nieuw ingericht!  De zaak heeft een open en licht karakter. In de zaak bevindt zicht een mooie houten trap naar de eerste etage. Deze wordt gebruikt als kantoor en opslag.

Op de zaak rust een categorie 1 vergunning welke openingstijden toelaat van 07:00 uur tot 23:00 uur, 7 dagen in de week.

Wegens privéomstandigheden wil de huidige eigenaar de zaak verkopen.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel, VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie ijssalon
Locatie
Ligging Nabij het Plein van Den Haag
Aantal m² 96
Adres Korte Poten 18
Postcode 2511 ED
Plaats Den Haag
Woning N.V.T
Beschikbaar Per direct
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 30.000,00
Huurprijs OG Circa € 3250,00 excl. btw.
Vraagprijs OG N.V.T
Verplichtingen Geen verplichtingen
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige
Gelegen nabij de Haagse Markt

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 1 =