ID: 4078 RESTAURANT AAN DE THERESIASTRAAT DEN HAAG

Op aanvraag

Op één van de beste plekken van Den Haag, in de Theresiastraat is dit RESTAURANT gelegen.

Beschrijving

De huidige eigenaar heeft na 13 jaar met veel plezier en passie deze zaak te hebben gerund besloten op het wat rustiger aan te gaan doen en zoekt daarom een waardig opvolger voor dit prachtige bedrijf.

De zaak heeft op dit moment circa 35 zitplaatsen en op het terras circa 40 zitplaatsen. Het terras staat op de zonkant voor zowel lunch, als borrel zon!

Wat meteen opvalt is het open karakter van de zaak met veel gezelligheid. Achterin de zaak bevindt zich een apart nisje wat prima te gebruiken is voor kleine gezelschappen.

De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Aansluitend aan de keuken treft u een ruime opslag met daarbij ook en inloopkoelcel.

Verder is een mooie dubbele toilettengroep aanwezig.

De zaak heeft een hoge omzet en dito netto resultaat en met de komst van de Tweede Kamer in de nabijheid is deze ook voor de komende jaren gegarandeerd

Op dit moment is het een goed lopend restaurant maar het staat u vrij om een ander concept op deze mooie locatie te beginnen.

Denk bijvoorbeeld aan een Steakhouse, Sushirestaurant, Wijnbar, All you can eat etc.

De zaak heeft een categorie 2 vergunning welke openingstijden toelaat van 07:00 uur tot 02:00 uur.

De zaak kan in principe vrij van verplichtingen geleverd worden. De vraagprijs ligt in het  hogere segment, waarbij wij specifiek willen melden, dat er over de telefoon hier geen informatie verstrekt zal worden.
Wij vragen alleen kandidaten die over aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen beschikken, te reageren.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u vrijblijvend contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of via info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant/ lunchroom
Locatie
LiggingGelegen aan een drukke winkelstraat
Aantal m²Circa 125
Adres
Postcode
PlaatsDen Haag
WoningNVT
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGCirca € 1700,00 excl. btw.
Vraagprijs OGNVT
VerplichtingenGéén
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − zeven =