ID: 4075 Lunchroom/dagzaak in de populaire bomen –en bloemenbuurt

€ 135.000,-

Deze gezellige lunchroom/ dagzaak is gelegen aan de populaire Fahrenheitstraat. Het gehele winkelgebied is onlangs compleet heringericht met bredere stoepen en nieuwe bestrating.
Bent u op zoek naar een zaak met een goede omzet én een goed netto resultaat, kijk dan snel verder!

Neem contact op Beschikbaar / NIEUW!

Beschrijving

Deze gezellige lunchroom/ dagzaak is gelegen in een leuke winkelstraat in de luwte van de populaire Frederik Hendriklaan. Het gehele winkelgebied is onlangs compleet heringericht met bredere stoepen en nieuwe bestrating. Maar het authentieke karakter van deze mooie straat is, dankzij het behoud van enkele spraakmakende winkels nooit verloren gegaan.

De ruime “huiskamer” biedt een mooi kop biologische koffie met huisgemaakte taarten. In de middag is er een lunchkaart met diverse biologische en versbereide lunchgerechten, verse sappen en biologische dranken.

Bovendien is er een leuk ruim terras aan de voorzijde van de winkel waar het zomers gezellig vertoeven is. Tevens heeft Zondag ook een heerlijk stadstuinterras aan de achterzijde!

De lunchroom is 7 dagen in de week geopend voor ontbijt en lunch. Uitbreiding van openingstijden tot 23.00 uur is volgens de vergunning mogelijk.

De huidige eigenaren hebben deze zaak de afgelopen jaren zeker “op de kaart” gezet en draaien een hoge omzet met zeer goed rendement. Zij zijn toe aan de volgende stap in hun carrière en bieden daarom deze zaak te koop aan.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Lunchroom
Locatie
Ligging In een leuke winkelstraat in de bomenbuurt in Den Haag
Aantal m² Circa 115 m2
Adres Fahrenheitstraat 685
Postcode 2561 DD
Plaats Den Haag
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 135.000,-
Huurprijs OG Circa € 2.023,31 per maand (geen BTW)
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Personeel tot 1-2-2019
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 18 =