ID 4066 Grand Café in het centrum van Leiden

In dit monumentaal pand aan de Breestraat zit al jaren een familierestaurant gevestigd. Hier kunt u terecht voor een lekker ontbijt, lunch of borrel.

Neem contact op Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

In dit monumentaal pand aan de Breestraat zit al jaren een familierestaurant gevestigd. Hier kunt u terecht voor een lekker ontbijt, lunch of borrel.

De Breestraat ligt letterlijk op steenworp afstand van de Morsstraat en de Haarlemmermeerstraat. Dit gebied is een hoog horecaconcentratiegebied en een toplocatie middenin de studentenstad Leiden.

Op dit moment is dit grandcafé geopend van 8:00 tot 17:00, eventueel kan er ook een diner worden toegevoegd. In totaal heeft het pand een oppervlakte van circa 250 m2.

Het huidig grand café scoort een 8.5 op de schaal van Iens. Op dit moment worden er gespecialiseerd in High Tea’s. De recensies zijn allemaal positief.

De omzet zoals aangegeven is gebaseerd op de huidige openingstijden. Uitbreiding, zoals een extra dag open of diner zal uiteraard bijdragen tot meer omzet.

In dit pand is ook een galerie gevestigd, hier zijn wisselende exposities van genormeerde hedendaagse kunstenaars. Dit is één van de vele redenen om een bezoek te brengen aan de Breestraat 117.

 

 

Indien uw interesse is gewekt kunt u contact opnemen met Christiaan Spoel op 070- 330 66 87 of via info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Lunchroom/restaurant
Locatie
Ligging Centrum van Leiden
Aantal m² Circa 210 m2
Adres Breestraat 117
Postcode 2311 CL
Plaats Leiden
Woning n.v.t.
Beschikbaar Per direct
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill
Huurprijs OG Circa € 3500,00 excl. btw.
Vraagprijs OG n.v.t.
Verplichtingen Geen
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + negentien =