ID: 4058 Goedlopende kookstudio met een uitstekend netto resultaat

€ 47.500,-

Nu ter overname in regio Den Haag / Voorburg. Een kookstudio waar ook diners, kooksessies, kookcursussen etc. worden gehouden. Een nette zaak, geheel ingericht Instapklaar dus. Ook uitstekend geschikt als cateringbedrijf of afhaal –en bezorgdienst.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Nu ter overname in regio Den Haag / Voorburg. Een kookstudio waar ook diners, kooksessies, kookcursussen etc. worden gehouden. Een nette zaak, geheel ingericht Instapklaar dus. Ook uitstekend geschikt als cateringbedrijf of afhaal –en bezorgdienst.

Bij binnenkomst treft u diverse kookunits waar de kookcursussen worden gegeven. En als het menu klaar is dan kunnen de gasten naar de bijzonder sfeervolle kelder waar aan de mooi gedekte tafel de gerechten genuttigd kunnen worden.

Na ruim 10 jaar heeft de eigenaar van deze kookstudio besloten om een volgende stap in zijn carrière te zetten.  Daarom is hij op zoek naar een ambitieuze chef kok die het huidige niveau van koken kan voortzetten. De komende maanden staat de agenda al behoorlijk gevuld en de eigenaar is bereid om koper een stuk te begeleiden m.b.t. zijn relaties.

Deze kookstudio is ideaal voor een kok met ambities én heeft ideale werktijden! Op dit moment is zo’n 80 % van de omzet uit de zakelijke markt, maar er is zeker nog winst te behalen op de particulieren markt!

Maar ook voor een cateringbedrijf of afhaal –en bezorgdienst of voor het geven van kooklessen is deze locatie zeer geschikt!

Kortom een mooie kans om een gezonde zaak over te nemen met een leuk ondernemersresultaat die in slechts enkele avonden per week wordt gerealiseerd. Voor serieuze geïnteresseerden zijn jaarcijfers ter inzage.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Christiaan Spoel via info@vds-horeca.nl of op 070-3306687

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieKookstudio/catering
Locatie
LiggingBezuidenhout/ Mariahoeve
Aantal m²Circa 150 m2
AdresHaverkamp 222
Postcode2592BM
PlaatsDen Haag
WoningNVT
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 47.500,-
Huurprijs OGCirca € 1.100,- per maand
Vraagprijs OGNVT
VerplichtingenGeen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − veertien =