ID: 4053 Sfeervol restaurant in het centrum van Den Haag

€ 165.000,-

Verkocht onder voorbehoud!!!
Verkocht onder voorbehoud!!!
Verkocht onder voorbehoud!!!
Dit zeer hippe en trendy restaurant gelegen in de buurtschap 2005 aan de Denneweg.

Beschrijving

Bij FENN kun je in de middag gezellig lunchen of, als u iets gehaaster bent een broodje afhalen en meenemen. In de avonduren is het genieten voor een vaste prijs van (di)verse kwaliteitsproducten op 1 plank.

Enkele maanden geleden is deze zaak volledig verbouwd waar niets aan het toeval is over gelaten. De in het restaurant zeer volledig aanwezige inventaris verkeert dan ook in topconditie. Alleen de sleutel omdraaien en u kunt starten!
Het bedrijf is vrij van verplichtingen over te nemen. De totale oppervlakte van het bedrijf beslaat ongeveer 120 m2. Binnen heeft u c.a. 50 zitplaatsen en buiten 30 zitplaatsen op het eilandterras welke gelegen is pal aan de Denneweg.

Er is een categorie 2 vergunning aanwezig wat inhoudt dat in het weekend kan worden door gegaan tot 2.30 uur. Deze zaak kan evengoed worden omgevormd tot lunchroom of (specialiteiten) restaurant.

Verkoop wegens een andere buitenkans voor de ondernemer. De BV kan ook worden overgenomen. De handelsnaam is niet overdraagbaar.

Meer informatie over dit prachtige bedrijf kunt u ook vinden op www.fenn-denhaag.nl.

Heeft u interesse in dit bedrijf en beschikt u over voldoende financiële middelen, neemt u dan contact op met Christiaan Spoel 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Restaurant
Locatie
Ligging Buurtschap 2005 in Den Haag
Aantal m² Circa 120 m2
Adres Denneweg 27
Postcode 2514 CC
Plaats Den Haag
Woning NVT
Beschikbaar Per direct
Financiële informatie
Omzetindicatie NVT
Vraagprijs inventaris/goodwill € 165.000,-
Huurprijs OG Circa €3.280,- exclusief BTW
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Geen
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *