ID 3087: Groot horecabedrijf in Zoetermeer ter overname

€ 395.000,-

“Class by Jofel” is er voor een breed publiek. Dat begint om 12 uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

“Class by Jofel” is er voor een breed publiek. Dat begint om 12 uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner. Waarbij de uitgebreide menukaart met regelmaat varieert. Later op de avond is er vaak live muziek. Het idee is dat iedereen zich welkom moet kunnen voelen, of het nu gaat om jong en oud, gezinnen met kinderen, zakelijk of privé. “Class by Jofel” is een afwijkende vestiging tot de andere drie vestigingen, dit is met name door de grootte van het pand en het grote aantal zitplaatsen.

Huidige ondernemers openen voor het einde van dit jaar nog een nieuwe vestiging en hebben daarom besloten afscheid te nemen van deze locatie en zich verder te willen focussen op groei in andere steden.

Het pand in Zoetermeer kent een rijke geschiedenis, het gebouw is in 1924 gebouwd als Schoolgebouw waarin de Openbare lagere school tot de jaren zeventig in was gevestigd. Na die tijd werd het gebruikt als muziekschool en later als horeca met “Pasta Company XL”. In de oorlogsjaren heeft het pand zelfs dienst gedaan als kazerne.

Op dit moment word enkel de begane grond voor a la carte en het recent toegevoegde naastgelegen pand voor feesten en partijen benut voor deze exploitatie. Er zijn mogelijkheden om de boven verdieping aan te passen en de klaslokalen door te breken tot een grote ruimte voor horeca.

Het aantal zitplaatsen binnen is nu 250, het terras aan de voor en achterzijde heeft eveneens 250 zitplaatsen. Het totaal aantal vierkante meters binnen is ruim 1000 m2, hier is ook zeker nog veel ruimte om het aantal zitplaatsen uit te breiden. Er is voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en is het goed bereikbaar voor bijvoorbeeld touringcars. Bij een verkoop zal de naam “Jofel” niet mee worden verkocht, de naam “Class” mag wel worden gebruikt door de nieuwe eigenaar.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met VDS Horeca-makelaars 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingCentrum Zoetermeer
Aantal m²+/- 1000 m2 verdeeld over 2 panden
AdresDorpsstraat 114
Postcode2712 AN
PlaatsZoetermeer
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 395.000,- voor inventaris, goodwill en huurdersbelang
Huurprijs OG€ 12.829,- per maand excl. BTW. Voor 2 panden
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenBrouwerij Grolsch middels huur, personeel
Bankgarantie3 maanden huur + BTW
Overige
250 zitplaatsen binnen en 250 op het terras met uitbreidingsmogelijkheden

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 10 =