ID: 3085 Restaurant met terras in Nootdorp te koop

€ 50.000,-

Dit restaurant heeft een zeer fraaie ligging aan de rand van het moderne winkelcentrum “De Parade” in de groeiende gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze gemeente ligt tussen Den Haag, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Delft.

Beschrijving

Dit restaurant heeft een zeer fraaie ligging aan de rand van het moderne winkelcentrum “De Parade” in de groeiende gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze gemeente ligt tussen Den Haag, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Delft. Het restaurant is recentelijk verbouwd en heeft een zeer ruim opgezet zonnig terras op het plein.

Op dit moment is het restaurant in gebruik als vestiging van de Tapas formule “Leef” Tapas. De ondernemers willen hun meer gaan focussen op uitbreiding van deze formule in andere steden waardoor ze ervoor kiezen om deze exploitatie te verkopen. De exploitatie wordt dan ook zonder de naam “Leef” verkocht en alle logo’s etc zullen moeten worden verwijderd.

Het restaurant is voorzien van een complete inrichting met een mooie ruime bar, diverse zit gedeeltes met zowel hoge zit als lage zit, een garderobe, toiletten. Daarnaast een ruim opgezette complete keuken en opslag ruimte.
De oppervlakte bedraagt circa 220m² binnen en het terras is 150m². Het restaurant heeft 85 zitplaatsen binnen en 85 zitplaatsen op het terras. De bereikbaarheid is zeer goed. In de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in een parkeergarage met 600 plekken maar ook op straat. Het openbaar vervoer, tram en bus stopt voor de deur.

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: VDS Horeca Makelaars, info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingAan de rand van het moderne winkelcentrum “De Parade” in de groeiende gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Aantal m²+/- 220m2 binnen en 150m2 terras
AdresMarkt 53
Postcode2631 ED
PlaatsNootdorp
WoningN.V.T.
BeschikbaarIn overleg
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 50.000,-
Huurprijs OG€ 3.750,- per maand excl. BTW.
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenIn overleg vrij van verplichtingen
Bankgarantie3 maanden huur
Overige
85 zitplaatsen binnen en 85 zitplaatsen op het terras

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =