ID: 3083 Strandpaviljoen in Kijkduin ter overname

€ 425.000,-

Beachclub Leef! Is een goed onderhouden strandpaviljoen met goede ligging voor mooie zomerse dagen maar ook voor feesten en partijen. Dit is echt een kans om te gaan ondernemen op het strand.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

Beachclub Leef! Is een goed onderhouden strandpaviljoen met goede ligging voor mooie zomerse dagen maar ook voor feesten en partijen. Dit is echt een kans om te gaan ondernemen op het strand.

Dit strandpaviljoen is een seizoensgebonden exploitatie en mag van maart t/m oktober worden geëxploiteerd.
Door de goede ligging aan het strand van Kijkduin leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, feesten en partijen.
Voor de nieuwe ondernemer liggen er veel kansen om de omzet uit te breiden door het concept te wijzigen en de locatie nog meer in de markt te zetten voor feesten en partijen.
Op dit moment is het paviljoen in gebruik als vestiging van de Tapas formule Leef Tapas. De ondernemers willen zich meer gaan focussen op uitbreiding van deze formule in andere steden waardoor ze ervoor kiezen om deze voor hun concept afwijkende exploitatie te verkopen. De exploitatie wordt dan ook zonder de naam “Leef” verkocht en alle logo’s etc zullen moeten worden verwijderd.

Het paviljoen is in goede staat en heeft een warme moderne uitstraling. Het terras heeft 200 zitplaatsen en 100 zitplaatsen binnen in het restaurant gedeelte.

Nieuwsgierig geworden of dit iets voor u zou kunnen zijn neem dan contact op via info@vds-horeca.nl of op  070 – 330 66 87.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Strandtent
Locatie
Ligging Op het strand van Kijkduin
Aantal m² 200 m2 binnen en 600 m2 terras
Adres Strandslag 6
Postcode 2511 XX
Plaats Den Haag
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill € 425.000,-
Huurprijs OG € 7.508,- grondpacht en € 3.660,- raadskrediet (waterleiding etc) per jaar excl. BTW
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Géén
Bankgarantie 3 maanden huur
Overige
300 zitplaatsen waarvan 200 op het terras

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zes =