ID: 3072 Horecavastgoed met woonruimtes en winkelpand te Boskoop

Op aanvraag

Een mooie kans om rendabel vastgoed aan te kopen in één van de mooiste dorpen aan de Gouwe. Boskoop is strategisch gelegen tussen Gouda, Alpen aan den Rijn en Waddinxveen.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Café Lion D’or wordt al ruim 40 jaar succesvol door huidig ondernemer geëxploiteerd. In de loop van de jaren heeft ondernemer het vastgoed van het pand waar het café in zit gekocht en ook het vastgoed van het pand er tegenover. Na 40 jaar wil hij een andere invulling aan zijn leven geven en wil daarom het geheel verkopen.

Boven het café zijn 7 ruime kamers verdeeld over twee verdiepingen welke middels een eigen opgang zijn te bereiken. Op de 1e etage zijn er 3 kamers en een gezamenlijke keuken, douche en toilet. Deze etage heeft een zeer ruim dakterras welke via de keuken te bereiken is. Op de 2e etage zijn er 2 gezamenlijke toiletten voor 4 kamers voorzien van douche en pantry. Het café bestaat uit 2 ruimtes van ongeveer 50m2, heeft een ruime keuken van 15m2 en een opslagruimte van 13 m2. Naast het exploiteren van een feestcafé leent deze ruimte zich ook goed om er bijvoorbeeld een eetcafé, B&B of restaurant van te maken. Het pand tegenover het café is verhuurd als winkelruimte van ongeveer 80m2. Boven deze winkelruimte word een 3 kamer woning verhuurd verdeeld over 2 etages. Deze woning heeft een tuin en een garagebox achter het pand.

Boskoop is na een fusie in 2014 onderdeel van gemeente Alphen aan den Rijn. Het gaat hier om Kadastrale sectie BKP00 – A – 3338 en BKP00 – A – 4831.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of via info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCafé
Locatie
LiggingBoskoop
Aantal m²Perceelgrootte 166m2 en 133m2
AdresBootstraat 5-6-8
Postcode2771 DL
PlaatsBoskoop
Woning
Beschikbaar
Financiële informatie
Omzetindicatie
Vraagprijs inventaris/goodwillOp aanvraag
Huurprijs OGgéén huur mogelijk, alleen in combinatie met vastgoed
Vraagprijs OG
VerplichtingenSpeelautomaten
Bankgarantie
Overige
Circa 60 zitplaatsen

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 12 =