ID: 3063 160 m2 Casco horeca in ‘s-Gravenzande

In centrum gelegen horecaruimte met een vloeroppervlak van ca. 160m2. Voor diverse (horeca) doeleinden geschikt zoals restaurant, bistro, ijssalon of pizzeria.

Neem contact op Beschikbaar

Beschrijving

In centrum gelegen horecaruimte met een vloeroppervlak van ca. 160m2. Voor diverse (horeca) doeleinden geschikt zoals restaurant, bistro, ijssalon of pizzeria.
Aan de voorzijde is er ruimte voor een gevelterras (dit dient wel aangevraagd te worden bij de gemeente Westland) en aan de achterzijde van het pand bevind zich nog een ruime (open) achterplaats van ca. 100m2 en deze is (met de auto) bereikbaar via de Havenstraat.

Het betreft hier een voormalig (dart) café, was gevestigd sinds 1993 op deze locatie. Zowel interieur als indeling bevind zich in een oude staat en moet worden gerenoveerd. Verhuurder levert het pand casco en ontruimt aan huurder op. In overleg met de huurder kan rekening worden gehouden met de indeling en afwerking van het casco.

De huurprijs is slechts een indicatie en wordt in overleg vastgesteld naar gelang verhuurder, in opdracht van huurder, extra aanpassingen aan het casco moet verrichten.

Mocht u na het lezen van deze advertentie behoefte hebben aan meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging plannen dan kunt u contact opnemen met info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Casco horecalocatie
Locatie
Ligging Centrum 's-Gravenzande
Aantal m² 160
Adres Vaartplein 10
Postcode 2691AJ
Plaats 's-Gravenzande
Woning NVT
Beschikbaar In overleg
Financiële informatie
Omzetindicatie Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill NVT
Huurprijs OG € 2.800,- per maand excl BTW
Vraagprijs OG NVT
Verplichtingen Géén
Bankgarantie Drie maanden huur + BTW
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + zeventien =