ID 3056 Kookstudio/cateringlocatie ter overname in Poeldijk tussen Den Haag en het Westland

€45.000

Le Club Culinair is al jaren een kookstudio waar kookclubs, kinderfeestjes, kooklessen met diners en allerlei workshops plaatsvinden.

Beschrijving

De kookstudio is gemakkelijk te bereiken en heeft zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Verder is de kookstudio professioneel ingericht met alle denkbare keukenapparatuur. Er is een zitgedeelte waar de gasten van de door hun zelf bereidde gerechten kunnen genieten. Daarnaast wordt er nu ook diverse vormen van catering vanuit deze locatie verzorgd, iets waar het zeker goed geschikt voor is.

Huidig ondernemer is deze studio 14 jaar geleden gestart en heeft het gevoel toe te zijn aan een nieuwe uitdaging waarin hij zijn passie voor wijnen in kwijt kan. Hierdoor heeft hij besloten de kookstudio te willen verkopen. Het inventaris is zeer goed onderhouden, onderhoudscontracten zijn aanwezig.

Naast het voortzetten van deze winstgevende kookstudio zijn er zeker ook meer mogelijkheden, de ruimte en het inventaris lenen zich ook zeker voor bijvoorbeeld de volgende doelen;

• Taartatelier
• Voorbereidingskeuken/catering locatie
• Om keukenpersoneel op te leiden
• Hobby kookclubs
• Bezorgrestaurants zoals sushi, spare-ribs, hamburgers etc. (zeer gunstige ligging tussen Den Haag en het Westland)

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaar op 070-3306687 of via info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Categorie Kookstudio
Locatie
Ligging
Aantal m² Circa 77 m2
Adres Slachthuiskade 14c
Postcode 2685LN
Plaats Poeldijk
Woning
Beschikbaar
Financiële informatie
Omzetindicatie
Vraagprijs inventaris/goodwill € 45.000,-
Huurprijs OG Circa € 1.250,- per maand exclusief BTW
Vraagprijs OG
Verplichtingen Geen
Bankgarantie
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *