ID: 3054 Ruim 300 m2 casco Horeca aan het Noordeinde in Den Haag te huur

OP AANVRAAG

Aan het toeristische Noordeinde aan de kruising met de Mauritskade hebben wij dit Horeca object te huur. Het pand bevindt zich recht tegenover het prestigieuze Hilton Hotel en aan de straat waar het koninklijk Paleis een belangrijke trekpleister is.

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Het pand is verdeeld in meerdere geschakelde ruimtes en verdiepingen en leent zich uitermate goed voor een dag en avond concept. Een concept waarin bijvoorbeeld Craft Bier en andere dranken gecombineerd met kleine gerechtjes een hoofdrol vervullen. Maar er zijn ook zeker andere concepten denkbaar in dit sfeervolle karakteristieke pand.

Er is een ruime vide met een bar en op de bovenste etage zijn een aantal ruimtes welke goed als vergaderruimtes of private dining ruimtes kunnen worden gebruikt.

De verhuurder is brouwerij AB-InBev en er zal bij de selectie van de huurder ook worden gevraagd om een gedegen ondernemingsplan en de voorkeur gaat uit naar concepten waarbij de verwachte bierafname hoog zal zijn.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met VDS Horecamakelaars 070-3306687 of via info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCasco
Locatie
Ligging
Aantal m²Circa 300 m2
AdresNoordeinde 163-166
Postcode2514 GG
PlaatsDen Haag
Woning
Beschikbaar
Financiële informatie
OmzetindicatieN.V.T.
Vraagprijs inventaris/goodwillN.V.T.
Huurprijs OG€ 5.400,- ex BTW per maand
Vraagprijs OG
VerplichtingenBrouwerij AB-InBev middels huur
Bankgarantie
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 − 1 =