ID: 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag

NU TE HUUR: HORECA ruimte gelegen aan de poort van Avenue Culinaire, recht tegenover de afvaart van de Haagsche “Ooievaart”.

Beschrijving

NU TE HUUR: HORECA ruimte gelegen aan de poort van Avenue Culinaire, recht tegenover de afvaart van de Haagsche “Ooievaart”.

Mogelijkheid voor horeca, restaurant, lunchroom of eetcafé, geschikt voor vele doeleinden en concepten.  De vergunning wordt afgegeven voor de openingstijden tussen 07.00 uur en 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het weekend.

Het pand wordt leeg aangeboden, waarbij de verhuurder wil meedenken om het pand “horeca klaar” te maken.

De gemeente heeft voornemens om de Avenue Culinaire extra aandacht te geven, waardoor het interessant kan zijn om nu hier uw horecazaak te starten! Door de voornemens van de gemeente wordt de Avenue Culinaire onderdeel van de Rode Loper van Den Haag richting het centrum.

Het pand kan zonder verplichtingen worden opgeleverd en is het vierde kwartaal 2019 beschikbaar. Meer informatie: VDS Horeca Interim 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieCasco horecalocatie
Locatie
LiggingIn het centrum van Den Haag aan de mooie ''Avenue Culinaire''
Aantal m²Circa 150
AdresBierkade 19
Postcode2512 AB
PlaatsDen Haag
WoningNVT
BeschikbaarPer direct
Financiële informatie
OmzetindicatieOp aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwillN.V.T.
Huurprijs OG
Vraagprijs OGN.V.T.
VerplichtingenGéén
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + twintig =