ID 2068: Mooie onderneming aan het Groenewegje!

€ 95.000,00

Horecalocatie aan de gracht met terrasboot!

Neem contact opBeschikbaar

Beschrijving

Deze locatie leent zich ideaal voor het doorzetten van het concept, maar het aanbieden van diner, zeker met zo’n mooie terrasboot en grote keuken is een uitgelezen kans!

Gault millau heeft in de editie van 2019 een stuk aan the Court gewijd.

The Court is gelegen aan het Groenewegje met een terrasboot! De boot biedt plaats aan 38 personen. Deze terrasboot heeft vanaf einde van de middag de zon en is dus ideaal gelegen in verband met borrel en diner. Er worden geen vergunningen meer uitgegeven voor het houden van een terrasboot.

Het interieur is zo ingericht dat het voortzetten van dezelfde formule behoort tot mogelijkheden, maar zeker het serveren van diner is een grote kans. Het interieur heeft mooie donkere kleuren, chesterfield zithoekjes en leren meubels. De eigenaren hebben een bar op maat laten bouwen met 2 cocktail werkstations. Binnen biedt plaats aan ongeveer 45 gasten. Aan de gevel, rondom is nog ruimte voor een terras.

De keuken is volledig uitgerust voor het bereiden van diner. De huidige eigenaren maken weinig gebruik van de keuken aangezien ze geen diner aanbieden. Dit hebben ze in het verleden wel gedaan en dat bleek een succes. Helaas is de chef terug naar Italië gegaan, waar hij vandaan komt. Achter de keuken is een zeer ruime opslag aanwezig. Deze opslag zou mogelijk teruggeven kunnen worden aan de verhuurder, hij zou deze willen ombouwen tot appartement. Dit zal in verder overleg met de verhuurder besproken kunnen worden.

De huurprijs is €2.100,00 per maand excl btw. De vergunning is een categorie 2 en laat openingstijden toe tot half2 doordeweeks en tot half3 in het weekend. The Court is vanwege het concept alleen in de avonduren geopend.

De ondernemers in deze wijk zijn actief betrokken bij het op de kaart zetten van de ‘Avenue Culinair’. Enige jaren geleden is begonnen met Jazz in de Gracht, wat is uitgegroeid tot een zeer populair en geliefd 3-daags festival. De diversiteit aan horeca en wat er nog komen gaat, zal dit stukje Den Haag tot een gewilde locatie maken, niet alleen bij locals, maar ook zeker bij toeristen. Het Groenewegje ligt tussen het Centraal Station, centrum en Hollands Spoor in, alles is op loopafstand. Door deze centrale ligging is er altijd wel een bus, tram of trein die in de buurt stopt.

Al met al een centraal gelegen, instapklare onderneming met een smaakvolle inrichting en een gewilde terrasboot!

 

Meer informatie: Maartje Hasselton 070-3306687 of email naar maartje@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
CategorieRestaurant
Locatie
LiggingIn de Stationsbuurt van Den Haag, tussen het Hollands Spoor en het centrum, aan de gracht.
Aantal m²210
AdresGroenewegje 115
Postcode2515 LP
PlaatsDen Haag
Woningn.v.t
Beschikbaarin overleg
Financiële informatie
Omzetindicatieop aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill€ 95.000,00
Huurprijs OG€ 2.100,00
Vraagprijs OGn.v.t
Verplichtingenn.v.t
Bankgarantie3 maanden huur
Overige

Kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 5 =